Kategoriler
Proje Haberleri

Yami Life Kayapa satışları başladı

Yami Life Kayapa projesi Bursa’nın Nilüfer ilçesinde yer almaktadır. Yami İnşaat tarafından hayata geçirilen projede daireler 2022 yılı Aralık ayında teslim edilecek. Satışlarına başlanan dairelerin özellikleri, büyüklüğü, fiyatları ve proje hakkında diğer merak edilenler haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

Yami Life Kayapa projesi toplam 8.792 metrekare alan üzerine inşa edilmektedir. 4 blok şeklinde yükselen projede 42 adet konut bulunmaktadır. Konutların hepsi tek tip olarak 3 oda 1 salon şeklinde hazırlanmaktadır. Bu dairelerde temiz hava almak için balkon bulunmaktadır. Balkonlarda hem yaz hem kış aylarında oturmak mümkündür. Dairelerde ortak kullanım banyosu dışında ebeveyn banyosu da bulunmaktadır. Ebeveyn banyosu yatak odası içinde bir alanda konumlandırılmıştır. Yatak odası içinde ayrıca giyinme odası olarak da ayrı bir alan yer almaktadır. Daire iç kapıları dayanıklı ve kullanışlıdır. Dış kapılar ise daha güvenli olan çelik kapıdır. Mutfak kısmında set üstü ocak, davlumbaz ve fırın hazır olarak bulunmaktadır. Konutların her birinde ayrıca vestiyer de bulunmaktadır.

Yami Life Kayapa projesinde güvenlik için 24 saat kameralı güvenlik vardır. Otopark olarak hem açık, hem kapalı otopark vardır. Bunlara ek olarak misafirler için de otopark alanı hazırlanmaktadır. Spor yapmak için spor salonu ve yürüyüş alanı vardır. Yüzmek için hem açık hem kapalı havuz vardır. Çocuklar için özel oyun parkı da proje içinde yer almaktadır.

Yami Life Kayapa daireleri satışları

Projede yer alan dairelerin tümü tek tiptir. Bütün daireler brüt 195, net 155 metrekare alana sahiptir. Dairelerin şu anda satış fiyatı 2 milyon 200 binden başlamaktadır. Dairelerin güncel fiyatlarını öğrenmek ve ödeme koşulları hakkında detay almak için firmayı arayabilirsiniz. 0 (516) 169 00 04 numarası bulunmaktadır.

Yami Life Kayapa projesi kreş, ilkokul, ortaokul, lise, üniversite gibi eğitim kurumlarına yakın konumdadır. Bunlara ek olarak cami, hastane, eczane, semt pazarı ve park da proje konumuna yakındır. Daha uzak yerlere ulaşım içinse metro, tren istasyonu ve otobüs durağı bulunmaktadır. Bunların dışında özel araçlar ile de istenilen yere gitmek mümkündür.

Diğer projelere göz atmak için tıklayınız