Kategoriler
Proje Haberleri

Yarımca Premium satışları devam ediyor

Yarımca Premium Kocaeli İzmit’te yer alan bir projedir. Zincirlikuyu İnşaat tarafından hayata geçirilen projede farklı büyüklükte daireler yer almaktadır. Satışları devam eden dairelerin büyüklükleri, özellikleri, fiyatları ve satışları hakkında merak edilenler haberin devamında yer almaktadır.

Projenin detayları ve dairelerin özellikleri

Yarımca Premium toplam 2 bin 76 metrekare arsa üzerine inşa edilmektedir. Bu arsa üzerinde 4 katlı iki blok şeklinde yükselmektedir. Bloklarda 26 adet daire bir adet ticari alan bulunmaktadır. Ticari alan 1200 metrekare büyüklüğünde ve blok zemin katında yer almaktadır. Daireler ise 2+1 ve 3+1 olarak tasarlanmaktadır. Dairelerin her birinde balkon bulunmaktadır. Bu balkonlarda hem yaz hem kış aylarında oturmak mümkündür. Ferah ve geniş olarak tasarlanan dairelerde pencere boyutları da büyük olarak seçilmiştir. Bu özelliğinden dolayı her daire güneş ışığını çok iyi almaktadır. 2+1 dairelerde sadece ortak kullanım banyosu vardır. 3+1 daireler ise hem ortak kullanım banyosu hem de ebeveyn banyosu vardır. Ebeveyn banyosu yatak odası içinde yer almaktadır. Konutların kışın ısınması için doğalgaz kullanılmaktadır. Tüm dairelerde kombiler hazır olarak yer almaktadır.

Yarımca Premium daireleri 7/24 özel güvenlik sistemleri ile korunmaktadır. Ayrıca binalara kartlı giriş ve kameralı güvenlik sistemleri de devrededir. Katlara iniş çıkış için asansör sistemi vardır. Araç park etmek için hem kapalı hem açık otopark alanı vardır. Kış aylarında araçların kötü hava koşullarından etkilenmemesi için kapalı otopark kullanılmaktadır.

Yarımca Premium daireleri ve satışları

Projede 2 oda 1 salon daireler ve 3 oda 1 salon daireler bulunmaktadır. Bu dairelerin bazıları tek katlı bazıları ise çatı dubleks olarak tasarlanmıştır. Daire fiyatları büyüklükleri ve tekli, dubleks olmalarına göre değişmektedir. Şu anda çatı dubleksi 2 oda 1 salon daireler 2 milyon 200 binden başlamaktadır.

Yarımca Premium dairelerinin fiyatları zaman içinde değişmektedir. Güncel fiyat bilgilerini öğrenmek için firma ile iletişime geçebilirsiniz. Bunun için 0262 323 27 08 ya da 0 532 611 52 75 numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız