Kategoriler
Proje Haberleri

Yaşam 2022 Sitesi hemen teslim daire satışları başladı

Yaşam 2022 Sitesi İstanbul Bağcılar’da yer alan bir sitedir. Proje MK İnşaat Şirketler Grubu tarafından hayata geçirilmektedir. Hemen teslim olarak satışta olan dairelerin özellikleri, büyüklükleri, satış fiyatları ve proje hakkında diğer merak edilenler haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

Yaşam 2022 Sitesi toplam 5 bin 780 metrekare inşaat alanı üzerine inşa edilmektedir. Bu alanda 214 adet konut bulunmaktadır. Konutlar 2+1 ve 3+1 olarak hazır bulunmaktadır. Dairelerin hepsinde balkon vardır. Bu balkonlar geniş tasarımlı olduğundan hem yaz hem kış aylarında kullanılmaktadır. 2 oda 1 salon dairelerde sadece bir adet ortak kullanım banyosu vardır. 3 oda 1 salon dairelerde ise hem ortak kullanım banyosu hem de ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Konutların dış kapıları çelik kapıdır. Bütün hepsinde vestiyer hazır olarak bulunmaktadır. Katlara iniş çıkış için asansör bulunmaktadır. Asansör hem insan hem yük taşımak için kullanılmaktadır.

Yaşam 2022 Sitesi kesintisiz güvenlik sistemleri ile korunmaktadır. Özel güvenlik sistemine ek olarak kameralı güvenlik sistemi de bulunmaktadır. Araç park etmek için kapalı otopark bulunmaktadır. Bu alana site sakinlerinin dışında misafirler de araçlarını park etmektedir. Site içinde sosyal alan olarak spor salonu ve yürüyüş parkuru bulunmaktadır. Projede elektrik kesintileri için jeneratör vardır. Su kesintisi içinse hem su deposu hem hidrofor mevcuttur. Bunlara ek olarak paratoner de bulunmaktadır.

Yaşam 2022 Sitesi satışları ve fiyatları

Projede farklı büyüklükte daireler bulunmaktadır. Dairelerin fiyatları büyüklüklerine göre değişmektedir. 2 oda 1 salon daireler brüt 85, net 62 metrekare kullanım alanına sahiptir. Dairelerin şu anda satış fiyatı 2 milyon 300 bindir. 3 oda 1 salon olan daireler ise brüt 105, net 84 metrekaredir. Bu daireler ise 3 milyon 300 binden başlayan fiyatlar ile satılmaktadır. Dairelerin fiyatları zaman içinde değişiklik gösterebilir. Güncel fiyatları firmanın kendisinden öğrenebilirsiniz.

Yaşam 2022 Sitesi daireleri 2023 yılı Ocak ayında teslim edilmesi planlanmaktadır. Proje ve daireler hakkında daha fazla bilgi almak için firma ile iletişime geçebilirsiniz. Bunun için 0 (542) 205 98 08 numarası bulunmaktadır. Bu numaradan istediğiniz bilgileri ek olarak alabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız