Kategoriler
Proje Haberleri

Yaşam Vadim Evleri geniş sosyal olanaklarıyla satışta

Yaşam Vadim Evleri  projesi Giresun İli, Espiye İlçesi’nde sizleri yeni bir yaşam vaat ediyor. Geniş sosyal imkanlara sahip projede daire fiyatları ise belli oldu. Projede ferah daireler deniz ve doğa manzarasına sahip olmasıyla dikkat çekiyor. Proje konut kredisi kapsamına uygun mu? Ayrıca proje kapsamındaki daire seçenekleri neler?

Yaşam Vadim Evleri daire seçenekleri

Proje kapsamında brüt 180 net ise 150 metrekare genişliğinde 3+1 daireler mevcut. Projede daireler 12 katlı bina içerisinde yer alıyor. İki balkonlu daireler merkezi ısıtma sistemi ile ısıtılıyor. Projede daireler giyinme odasına sahip. Isı cam ve çelik kapı özelliklerinin yanında spot aydınlatmalar da var. Ayrıca dairelerde güvenlik amaçlı görüntülü diafon da mevcut. Dairelerde ses yalıtım ve ısı yalıtım özellikleri de var. Deniz ve doğa manzarasına sahip, şehirden kopmadan yaşayabileceğiniz daireler iç özellikleriyle dikkat çekmeyi başarıyor.

Yaşam Vadim Evleri sosyal olanakları

Projenin sosyal olanakları arasında açık yüzme havuzu ve aqua park en başta yer alıyor. Ayrıca tenis kortuna sahip projede çocuk oyun bahçesi imkanı da var. Bununla birlikte kendine ait otoparkı mevcut olan projede kamelyalar ile bay ve bayan mesciti de mevcut. Ayrıca proje içerisinde koşu ve yürüyüş yolu da var. İçerisinde fitness salonu bulunan proje basketbol sahasına da sahip. Toplantı odası ve özel güvenlik imkanlarına da sahip proje eşsiz bir manzara sunuyor.

Projede daire fiyatları ne  

Proje kapsamındaki brüt 180 metrekare alana sahip geniş 3+1 daireler 350 bin TL üzerinden satışa çıkmış durumda. Daire fiyatları 460 bin TL’ye kadar yükseliyor. İnşaat firmasından satışta olan daireler konut kredisi kapsamına ise uygun değil. Projede daireler görüntülü arama ile gezilebilme hizmetine sahip. Proje Merkez mahallesi G.M.K. caddesi No: 97 Espiye / GİRESUN adresinde yer alıyor. Proje hakkında detaylı bilgi almak için  0541 893 92 34 telefon numarası ile iletişime geçebilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayın…