Kategoriler
Proje Haberleri

Yaşamkent 3 geniş lüks daireleri satışta

Yaşamkent 3 Antalya Serik’de yer alan bir projedir. Proje Budan İnşaat ve Akkuş Pen ortaklığı ile hayata geçirilmektedir. Tamamı geniş ve lüks dairelerden oluşan projede krediye uygun satışlar devam etmektedir. Satışta olan dairelerin büyüklükleri, özellikleri, fiyatları ve proje hakkında merak edilen diğer detaylar haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

Yaşamkent 3 6 katlı 3 adet blok olarak yükselmektedir. Bloklarda bulunan daireler 4+0 olarak tasarlanmaktadır. Dairelerde 1 adet yatak odası, 2 adet çocuk odası, 1 adet salon, mutfak, 2 adet banyo ve tuvalet bulunmaktadır. Banyolardan birisi ortak kullanım banyosu diğeri ebeveyn banyosudur. Ebeveyn banyosu yatak odası içinde yer almaktadır. Yatak odasında banyoya ek olarak giyinme odası da bulunmaktadır. Dairelerde iki adet balkon vardır. Bu balkonlarda hem yazın hem kışın oturmak mümkündür. Konutların iç kapıları özel tasarımlı kullanışlı lake kapılardır. Dış kapı olarak ise çelik kapı bulunmaktadır. Odalarda avize, banyo ve mutfakta dolaplar, vestiyer ve yüklük hazır olarak yer almaktadır. Konutların ısınması için doğalgaz sistemi bulunmaktadır. Yazın serinlemek içinse klima kullanılmaktadır. Dairelerde hem kombi, hem klimalar hazır olarak yer almaktadır.

Yaşamkent 3 konutlarında iniş çıkış için asansör sistemi mevcuttur. Bu asansörler 10 kişi taşıma kapasitesine sahiptir. Binalar da hem ısı hem ses yalıtımı vardır. Dairelerin güvenliği için 24 saat güvenlik sistemleri devrededir. Araç park etmek için her daireye özel kapalı otopark alanı vardır. Site içinde çocukların güvenle oyun oynaması için özel çocuk oyun alanı vardır. Bunlara ek olarak futbol sahası, basketbol sahası ve spor alanı da sitede yer almaktadır.

Yaşamkent 3 daireleri satışları

Proje tek tip dairelerden meydana gelmektedir. Daireler 4 oda olarak tasarlanmaktadır. Brüt 180, net 163 metrekare kullanım alanına sahip daireler şu anda 2 milyon 800 binden başlamaktadır. Dairelerin fiyatları zaman içinde değişmektedir. Bu nedenle güncel fiyatlar için firma ile iletişime geçmek gerekir.

Yaşamkent 3 daireleri banka kredisine uygun olarak satılmaktadır. Ayrıca uygun koşullarda takas imkanı da sunulmaktadır. Daireleri uzaktan görmek için görüntülü arama ile gezme imkanı sunulmaktadır. Daha fazla detay için 0 (531) 847 96 47 numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız