Kategoriler
Proje Haberleri

Yasemin Villaları 5.Etap Menderes yükseliyor

Yasemin Villaları 5.Etap Menderes konut projesi ayrıcalıklı özellikleri ve konforlu yapısı ile sahiplerini bekliyor. İzmir’in Menderes İlçesinde yükselen proje Öztürkler firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda bu konutlar tripleks müstakil villalardan oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan proje, Mendere İlçesi Cüneytbey Mahallesi üzerindeki arsa alanı içerisinde inşa edilmektedir. Projede tek tip villa seçeneği sunulmaktadır. Bu villaların hepsi lüks özelliklerle donatılmıştır. Aynı zamanda Yasemin Villaları 5.Etap Menderes kaliteli işçiliğe sahip villaları ile dikkat çekmektedir. Villaların içlerinde panjur, ebeveyn banyosu, ankastre set gibi olanaklar bulunmaktadır.

9 adet bağımsız müstakil villanın yer aldığı site içerisinde pek çok olanak sunulmaktadır. Doğayla iç içe yer alan her villanın müstakil bahçesi bulunmaktadır. Proje kapsamında ayrıca kamera sistemi, otopark, güvenlik gibi olanaklar da sunulmaktadır. İzmir villa projesi kapsamında toplam 9 adet tripleks villa yer almaktadır. Villalar 3+1 tip olarak tasarlanmıştır. Ayrıca bu villalar brüt 155 metrekarelik alana sahiptirler.

Yasemin Villaları 5.Etap Menderes konumu ve fiyatları hakkında

Villa projesi, Menderes’in en gözde yerleşim birimlerinden olan Cüneytbey Mahallesinde konumlandırılmıştır. Proje aynı zamanda belediyeye 500 metre, Devlet Hastanesi ve metroya 2 km uzaklıktadır.

Proje kapsamında satışları devam eden;

Brüt 155 metrekare alana sahip villaların fiyatları 1 milyon 475 bin TL ile 1 milyon 625 bin TL arasında değişmektedir.

Aynı zamanda villa satışlarında lansman fiyatları devam etmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0232 202 34 35 ve 0501 354 37 35 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…