Kategoriler
Proje Haberleri

Yasemin Villaları Etap 4 satışları başladı

Yasemin Villaları Etap 4 projesi yatay mimari anlayışı ile bambaşka bir yaşam olanağı sağlamaktadır. Projenin konumu İzmir’in Menderes İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Liman Gayrimenkul tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde tam bağımsız, tripleks müstakil villalar yer almaktadır. Bu villalar 4 artı 1 ve 5 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Liman Gayrimenkul tarafından yükselen proje kapsamında tam bağımsız, tripleks müstakil villalar bulunmaktadır. Söz konusu vilalar 4 artı 1 ve 5 artı 1 konut seçeneklerine sahiptir. Satışa sunulan 4 artı 1 villaların büyüklüğü brüt 190 metrekaredir. Ayrıca 5 artı 1 villaların büyüklüğü brüt 200 metrekare olmaktadır. Proje, son deprem yönetmeliğine uygun olarak yatay mimari anlayışı ile inşa edilmektedir. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Üstelik her villanın kendine özel bahçe alanı yer almaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Banyoların içerisinde duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra parke zemin uygulamaları yapılmaktadır. Panjur sistemi ve spor aydınlatma gibi pek çok özellik yer almaktadır. Her villada ferah yapıda teras alanları yer almaktadır.

Yasemin Villaları Etap 4 konumu hakkında

Proje, İzmir’in Menderes İlçesi Mithatpaşa Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Söz konusu proje şehir merkezine 1 kilometrelik bir konumdadır. Üstelik bu konutlar doğa ve şehir manzarasına sahiptir. Muhitinde alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Dolmuş, metro, minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır. Havalimanı 8 kilometre, İzban 5 kilometre ve Konak 21 kilometre uzaklıktadır.

Yasemin Villaları Etap 4 fiyatları ne kadardır?

Yasemin Villaları Etap 4 projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 190 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 tripleks villaların fiyatı 3.100.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 200 metrekare büyüklüğe sahip 5 artı 1 tripleks villaların fiyatı 3.500.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (232) 202 34 35 veya 0 (533) 301 92 30 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…