Kategoriler
Proje Haberleri

Yasemin Villaları Etap 4 sınırsız kredi fırsatı

Yasemin Villaları Etap 4 projesi İzmir’in Menderes İlçesi’nde yer almaktadır. Üstelik bahsi geçen proje Liman Gayrimenkul tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde tam bağımsız, tripleks müstakil villalar yer almaktadır. Bu villalar ise 4 artı 1 ve 5 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Liman Gayrimenkul güvencesi ile geliştirilen proje kapsamında tam bağımsız, tripleks müstakil villalar yer almaktadır. Bahsi geçen villalar 4 artı 1 ve 5 artı 1 konut seçeneklerine sahiptir. Satışa sunulan 4 artı 1 villa tipindeki konutlar brüt 190 metrekare büyüklüğe sahiptir. Ayrıca 5 artı 1 villa tipindeki konutlar brüt 200 metrekare büyüklüğe sahip olmaktadır. Proje, son deprem yönetmeliğine uygun olarak yatay mimari anlayışı ile inşa edilmektedir. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Her villaya özel olarak tahsis edilmiş otopark alanı mevcuttur. Bununla birlikte her villanın kendine özel bahçe alanı yer almaktadır.

Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Villaların giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Tüm villalarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Ankastre mutfak seti, duşakabin, PVC doğrama ve fiber internet gibi pek çok farklı özellik yer almaktadır. Bunun yanı sıra tüm villaların zeminlerine parke uygulamaları yapılmaktadır. Panjur sistemi ve spot aydınlatma gibi özellikler de dikkat çekmektedir. Her villada ferah yapıda teras alanları yer almaktadır.

Yasemin Villaları Etap 4 konumu hakkında

Doğaya olan yakınlığı ile dikkat çeken proje, İzmir’in Menderes İlçesi Mithatpaşa Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Bahsi geçen proje şehir merkezine 1 kilometrelik bir konumda yer almaktadır. Üstelik bu konutlar doğa ve şehir manzarasına hakim bir konumda yükselmektedir. Yakın civarında alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, semt pazarı, spor salonu, hastane, sağlık ocağı ve eczane mevcuttur. Dolmuş, metro, minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır. Bununla birlikte havalimanı 8 kilometre, İzban 5 kilometre ve Konak 21 kilometre uzaklıktadır.

Yasemin Villaları Etap 4 fiyatları ne kadardır?

Sınırsız kredi imkanına sahip Yasemin Villaları Etap 4 projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 200 metrekare büyüklüğe sahip 5 artı 1 tripleks villaların fiyatı 5.750.000 TL ile 6.500.000 TL arasında değişmektedir.

Proje hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için 0(232) 202 34 35 veya 0(533) 301 92 30 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine ulaşmak için tıklayınız…