Kategoriler
Proje Haberleri

Yavuzlar My Life Boutique satışları devam ediyor

Yavuzlar My Life Boutique projesi Aydın İli, Söke İlçesi’nde yer almaktadır. Bahsi geçen konut projesi Yavuzlar  İnşaat firması imzası ile hayata geçirilmektedir. Konut projesinde daire fiyatları ne kadar? Proje nerede yer almaktadır? Tüm bu soruların cevabına haberimizin devamından ulaşabilirsiniz.

Proje özellikleri neler?

Tek bloktan meydana gelen Söke konut projesi toplam on iki kattan meydana gelmektedir. Modern ve dikey mimarisi ile dikkat çeken konut projesi bünyesinde 36 konut barındıracak şekilde tasarlanmıştır. Projede yer alan konutlar 1+1 ve 3+1 olarak alıcılarına sunulmaktadır. Söke konut projesinde konutlar 52 metrekare ile 160 metrekare arasında değişiklik göstermektedir.

Konut projesinde ferah yaşam alanları yer almaktadır. Ayrıca geniş ve kullanışlı mutfaklar projedeki dairelerde yer almaktadır. Gün ışığından maksimum bir şekilde faydalanmak için şeffaf korkuluk sistemli balkonlu daireler mevcuttur.

Konut projesinde yer alan dairelerde duşakabin, fiber internet, ankastre fırın, giyinme odası bulunmaktadır. Bunların dışında ayrıca  konutlarda asansör, ısı cam, çelik kapı, kiler gibi alanlarda yer almaktadır.

Sosyal olanaklar olarak ise projede kapalı yüzme havuzu, sauna, çocuk oyun parkı gibi alanlar yer almaktadır. Ayrıca spor alanı, kapalı otopark, buhar odası, açık otopark gibi alanlar da mevcuttur.

Yavuzlar My Life Boutique fiyatları ne kadar?

Söke konut projesinde kalan son dairelerin satışları devam etmektedir. Fiyatlar dairelerin tipine ve büyüklüğüne göre değişmektedir. Ayrıca fiyatları, konutların bulunduğu kata ve cepheye göre de değişiklik göstermektedir. Bu kapsamda satışı devam eden dairelerin fiyatları 1 milyon 400 bin TL’den başlamaktadır.

Fiyat detaylarına baktığımızda ise brüt 47 metrekare 1+1 tip dairelerin fiyatları 1 milyon 400 bin TL’den başlamaktadır.

Brüt 153 metrekare büyüklüğe sahip 3+1 tipteki konutlar ise 2 milyon 650 bin TL’den başlayan fiyatlarla satılmaktadır.

Proje nerede yer almaktadır?

Yavuzlar My Life Boutique projesinde yer alan konutların inşasında sona doğru gelinmiştir. Konut projesi Aydın İli, Söke İlçesi, Yenicamii Mahallesi’nde yer almaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0256 518 70 00 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…