Kategoriler
Proje Haberleri Projeler

Yayla Evleri Tuzla satışları başladı

Yayla Evleri projesi İstanbul Tuzla’da yer alan bir projedir. Proje Eylül İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. İnşaatına devam edilen projeye ait dairelerin satışları başlamış durumda. Satışta olan dairelerin özellikleri, büyüklükleri, fiyatları ve proje hakkında merak edilen diğer bilgileri haberin devamında bulabilirsiniz.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

Yayla Evleri toplam 2.404 metrekare alan üzerine inşa edilmektedir. Bu alanda toplam 24 adet daire vardır. Daireler geniş ve ferah olarak tasarlanmaktadır. Daireler 2 oda 1 salon olarak tasarlanmaktadır. Her dairenin dışarı bakan balkonu vardır. Bu balkonlarda hem yaz hem kış aylarında oturmak mümkündür. Mutfak ve salon birbirinden ayrıdır. Dairelerde sadece ortak kullanım banyosu bulunmaktadır. Daire iç kapıları özel tasarımlı dayanıklı malzemelerden üretilmiştir. Dış kapılar ise güvenli çelik kapıdır. Daha modern görüntü sağlayan spot aydınlatma bulunmaktadır. Yerine göre seramik, laminat ve parke zemin kullanılmaktadır.

Yayla Evleri projesinde elektrik kesintileri için jeneratör, su kesintileri içinse su deposu ve hidrofor bulunmaktadır. Dairelerde hem ısı, hem ses, hem su yalıtımı vardır. Araç park etmek için açık otopark bulunmaktadır. Bu otopark alanında ayrıca misafirler için de özel otopark alanı vardır. Dairelere iniş çıkış için asansör sistemi bulunmaktadır. Asansörler hem insan hem yük taşımaya elverişlidir. Site içinde çocukların güvenle oyun oynaması için çocuk oyun parkı vardır.

Yayla Evleri konumu ve satışları

Proje şehir merkezine yakın bir konumdadır. Proje yakınında market, eczane, sağlık ocağı, hastane, manav, semt pazarı, cami bulunmaktadır. Daha uzak yerlere ulaşım için hem özel araç, hem toplu taşıma araçları kullanılmaktadır. Toplu taşıma aracı olarak Marmaray ya da otobüs kullanılmaktadır.

Yayla Evleri daireleri banka kredisine uygundur. Uygun koşullarda banka kredisi ile vadeli satış yapılmaktadır. 2 oda 1 salon brüt 98, net 65 metrekare daireler şu anda 1 milyon 600 binden satılmaktadır. Dairelerin fiyatları zaman içinde değişmektedir. Güncel daire fiyatlarını öğrenmek için firmayı arayabilirsiniz. Proje ile ilgili 0 (532) 171 32 50 numarasını arayabilirsiniz. İnşaatı devam eden dairelerin 2023 yılı Şubat ayında teslim edilmesi planlanmaktadır.

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız…