Kategoriler
Proje Haberleri

Yc Yapı Kartal Gümüşpınar projesi lansman fiyatları ile satışta

Yc Yapı Kartal Gümüşpınar projesi İstanbul’un en prestijli bölgelerinden birisinde yer almaktadır. Proje YC Yapı Mühendislik tarafından hayata geçirilmektedir. Projede farklı büyüklükte çok sayıda daire yer almaktadır. Satışta  olan dairelerin büyüklükleri, fiyatları, özellikleri ve proje hakkında merak edilenler haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

Yc Yapı Kartal Gümüşpınar projesinde farklı büyüklükte daireler bulunmaktadır. Proje tek bir blokta 15 kat olarak yükselmektedir. Daireler 2+1 ve 3+1 olarak hazır bulunmaktadır. Dairelerde geniş tasarımlı balkonlar bulunmaktadır. Bu balkonlarda hem yaz hem kış aylarında oturmak vakit geçirmek için mümkündür. Dairelerde salon ve mutfak ayrı ayrıdır. Mutfak alanında dolaplar birinci sınıf kalitede malzemeler ile hazırlanmaktadır. Dairelerde bir adet ortak kullanım banyosu vardır. Banyo içinde ayrıca duş kabini mevcuttur. Katlara iniş çıkış için asansör sistemi vardır. Asansörler hem yük hem insan taşımaya elverişlidir. Konutların ısınması için merkezi ısıtma sistemi mevcuttur. Yazın serinlemek içinse isteğe bağlı olarak klima kullanılmaktadır.

Yc Yapı Kartal Gümüşpınar sitesinde güvenlik için özel sistemler hazırlanmaktadır. Site içinde araç park etmek için kapalı otopark alanı bulunmaktadır. Bu alanda tüm daireler için özel araç alanları vardır. Çocukların güvenle oyun oynaması için çocuk oyun parkı mevcuttur. Bunlara ek olarak yürüyüş parkuru ve özel oturma alanları da bulunmaktadır. Site içinde 2 bin metrekarelik peyzaj alanı vardır.

Yc Yapı Kartal Gümüşpınar daireleri satışları

Projede farklı büyüklükte daireler bulunmaktadır. Dairelerin fiyatları büyüklüklerine göre değişmektedir. Daireler banka kredisi kullanımına uygun değildir. Ancak uygun şartlarda takas seçeneği sunulmaktadır. 2 od 1 salon brüt 83, net 60 metrekare kullanım alanına sahip daireler şu anda 2 milyon 500 binden başlamaktadır. Dairelerin fiyatları zaman içinde değişmektedir. Değişen fiyatları ve daireler hakkında merak ettiklerinizi firma ile iletişime geçerek öğrenebilirsiniz.

Yc Yapı Kartal Gümüşpınar projesi hakkında bilgi almak için 0 (216) 390 76 00 sabit numarasını arayabilirsiniz. Ayrıca 0 (532) 596 01 59 cep numarası da proje hakkında bilgi vermektedir. Bu numaralardan proje hakkında istediklerinizi öğrenebilirsiniz. 

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız