Kategoriler
Proje Haberleri

YDA Söğütözü Residence satışları devam ediyor

YDA Söğütözü Residence Ankara’nın önemli iş ve konut projelerinden birisidir. Çok sayıda ofis ve rezidansın bir arada bulunduğu proje hem yatırıma hem yaşamaya elverişlidir. YDA İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. ile Bortor Turizm İnşaat Tic. Ltd. Şti. tarafından hayata geçirilmiştir. Projenin detayları ve rezidans özellikleri haberin devamında bulunmaktadır.

Proje detayları ve rezidansların genel özellikleri

YDA Söğütözü Residence ofis, ticari alan ve rezidanslardan oluşmaktadır. Kapalı alan inşaatı toplam 368.700 metrekaredir. Bu alanın 144.000 metrekaresi konut bloklarını, 224.700 metrekaresi ise ticari alan ve ofis bloklarını kapsamaktadır. Projede 284 adet 4+1 daire, 37 adet 5+1 daire bulunmaktadır. Bunlara ek olarak 9 adet dubleks ve 3 adet süit-birleşik daire de mevcuttur. Ofis ve konutların dışında ayrıca süpermarket, spor ve SPA merkezi restoran ve kafeler de mevcuttur. Projede dairelere özel otopark uygulaması vardır.

Bu uygulamaya göre 4+1 daireler için 2 araçlık, 5+1 daireler için 3 araçlık otopark bulunmaktadır. Ayrıca dubleks daireler için de 4 araçlık otopark hazır bulunmaktadır. Her dairenin kullanım alanı içinde kendine özel depo alanı vardır. Her katta ise misafir ağırlamak için özel alanlar hazır bulunmaktadır. Rezidanslara iniş çıkış güvenli asansör sistemi ile yapılmaktadır. Güvenlik içinse 7/24 kameralı güvenlik hizmeti vardır.

YDA Söğütözü Residence projesinde hem karma, hem sadece kadınlara özel kapalı yüzme havuzu vardır. Bu havuzlarda yılın her mevsimi yüzme sporu yapılmaktadır. Ayrıca bayanlar lokali ve özel fitness salonu da bulunmaktadır. Bunlara ek olarak ev temizliği, oto kiralama, uçak rezervasyonu, hediye gönderimleri için 7/24 Concierge hizmeti de yapılmaktadır.

YDA Söğütözü Residence daire büyüklükleri

Projede rezidanslar 4+1’den başlamaktadır. 4+1 daireler net 198 metrekare ile 215 metrekare arasında kullanım alanına sahiptir. Bu dairelerde salon, mutfak, 4 oda, 2 banyo, WC, kiler ve balkon yer almaktadır. Banyolardan bir tanesi ebeveyn yatak odasında yer almaktadır. Bu alanda ayrıca özel giyinme odası da mevcuttur. 5+1 daireler net 256 metrekare kullanım alanına sahiptir. Bu dairelerde 4+1 dairelere ek olarak bir oda daha bulunmaktadır. 6+3 rezidanslarda 3 salon, 6 oda, 4 banyo bulunmaktadır.

YDA Söğütözü Residences & Offices hakkında daha detaylı bilgi almak için telefon numaralarını arayabilirsiniz. İrtibat için numara 0 312 250 10 10’dur. Bu numaradan güncel fiyatlar ve ödeme seçeneklerini öğrenebilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız