Kategoriler
Proje Haberleri

Yedi Mavi projesinde yüzde 30 peşinatla ödeme

İstanbul’un Zeytinburnu ilçesinde; Kalkavan Yapı, Hasan Sever İnşaat ve Gül Yapı Gayrimenkul Geliştirme İş Ortaklığı imzasıyla hayata geçirilen Yedi Mavi konut projesi, toplam 63 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

6 bloktan meydana gelen projede, toplam 848 bağımsız birim mevcut. Projede rezidans, ofis, AVM ve apart otel bulunuyor. Sahiplerine Eylül 2019 tarihinde teslim edilmesi planlanan projede 1+1 tipte, 2+1 tipte, 3+1 tipte, 4+1 tipte ve 5+1 tipte daire seçenekleri yer alıyor. Projedeki birimlerin büyüklükleri ise 75 metrekare ila 400 metrekare arasında değişiyor.

Yedi Mavi projesi fiyat bilgisi

Projedeki 1+1’ler 1 milyon 407 bin TL’den başlayan fiyatlarla, 2+1’ler 2 milyon 724 bin TL’den başlayan fiyatlarla ve 3+1’ler ise 3 milyon 230 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcıya sunuluyor.

Projede yüzde 30 peşinat verip kalan kısım için vade farksız firma bünyesinde 24 ay vade yapabilmek mümkün. Projede ayrıca 36 aya varan faizsiz banka kredisi de kullanılabiliyor.

Yedi Mavi projesi sosyal donatı özellikleri

Projede birçok sosyal donatı özelliği mevcut. Projede kapalı otopark, spor salonu, SPA, açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, park ve veteriner servisi gibi çok sayıda sosyal donatı olanağı yer alıyor.

Merkezi ısıtma sisteminin kullanıldığı projede, akıllı ev sistemi de var. Su depolu ve hidroforlu projede, jeneratör ve asansör de mevcut. Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa edilen projede, yapı denetimi ve zemin etüdü yapıldı.

Proje nerede yükseliyor?

Deniz manzaralı proje, TOBB’nin Zeytinburnu arazisi üzerinde inşa ediliyor. Proje, İDO terminallerine ve marinaya oldukça yakın. E5 otoyoluna 5 kilometre uzaklıkta yer alan karma proje, metro ve metrobüse de kolay ulaşılabilir bir noktada yer alıyor.

Yedi Mavi karma projesi, Cankurtaran Mah. Kennedy Cad. Zeytinburnu/İstanbul adresinde inşa ediliyor.

Proje ile ilgili detaylı bilgilere 444 7 034 numarasından ulaşılabiliyor.