Kategoriler
Proje Haberleri

Yedi Mavi’de yüzde 20 indirim

İstanbul’un Zeytinburnu ilçesinde; Kalkavan Yapı, Hasan Sever İnşaat ve Gül Yapı Gayrimenkul Geliştirme İş Ortaklığı imzasıyla inşa edilen Yedi Mavi konut projesi, toplam 63 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde yer alıyor.

Projede 6 blokta toplam 848 adet daire bulunuyor. Projede 1+1 tipte, 2+1 tipte, 3+1 tipte, 4+1 tipte ve 5+1 tipte daire seçenekleri yer alıyor. Projedeki konutların büyüklükleri, 75 metrekare ila 400 metrekare arasında değişiyor.

Konut projesi, sahiplerine hemen teslim edilebilir durumda bulunuyor.

Konut projesi fiyat listesi

Konut projesindeki dairelerin fiyatları, 1 milyon 550 bin TL ila 3 milyon 290 bin TL arasında değişiyor. Yedi Mavi konut projesinde çeşitli ödeme seçenekleri mevcut. Projede peşin ödemede yüzde 20 indirim ve inşaat şirketi bünyesinde 40 ay vade seçeneği var. Ayrıca 36 ay süresince faizsiz banka kredisi kullanabilmek de mümkün.

Konut projesi sosyal donatı olanakları

Konut projesinde çok sayıda sosyal donatı özelliği var. Projede güvenlik, kameralı güvenlik, kapalı otopark, spor salonu, SPA merkezi, kapalı ve açık yüzme havuzu, park ve veteriner servisi gibi birçok sosyal donatı olanağı mevcut.

Su depolu ve hidroforlu projede, jeneratör ve asansör de var. Merkezi ısıtma sisteminin kullanıldığı proje, akıllı ev sistemleriyle donatıldı.

Deniz manzaralı olan Yedi Mavi konut projesi, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun olarak inşa edildi. Konut projesinde yapı denetimi ve zemin etüdü de yapıldı.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Konut projesi oldukça merkezi bir konumda, TOBB’nin Zeytinburnu arazisi üzerinde hayata geçiriliyor. Proje, toplu taşıma olanaklarına da kolay ulaşılabilir bir noktada inşa ediliyor.

Yedi Mavi konut projesi, Cankurtaran Mah. Kennedy Cad. Zeytinburnu/İstanbul adresinde yer alıyor.

Konut projesi ile ilgili olan detaylı bilgilere 444 7 034 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün.