Kategoriler
Proje Haberleri

Yeditepe Newyork Malatya satışları devam ediyor

Yeditepe Newyork Malatya projesi Yeditepe İnşaat imzası ile hayata geçirilmiştir. Bahsi geçen proje Malatya İlinin tercih edilen ilçelerinden Yeşilyurt’ta inşa edilmiştir. Yaşama hazır bir şekilde alıcılarını bekleyen projede inşaat tamamlanmıştır. Konut teslimleri başladığı için proje bulunduğu bölgede dikkatleri üzerine çekmektedir. Bu sayede projede yer alan konutlar beklemek istemeyen ve zaman sıkıntısı olan konut alıcıları için avantajlı olarak görülmektedir.

Projenin özellikleri neler?

İki bloktan meydana gelen proje 13 bin metrekare yüzölçümüne sahip arsa alanı üzerinde inşa edilmiştir. Projede yer alan bloklar on dört katlı olarak inşa edilmiş durumdadır. Yeditepe Newyork Malatya projesi kapsamında dairelerin dışında ayrıca ticari üniteler de yer almaktadır. 104 adet konut ve 16 adet ticari ünitenin yer aldığı projede toplam 120 adet bağımsız bölüm yer almaktadır. Bu kapsamda da proje, bölgedeki daire ve dükkan ihtiyacını karşılayacak nitelikte bir proje hayata geçirilmiştir.

Konut projesinde yer alan daire tipleri 4+1 tipindeki meskenlerden meydana gelmektedir. 4+1 tip dairelerin büyüklüğü ise 255 metrekare olarak tasarlanmıştır. Yeditepe İnşaat tarafından hayata geçirilen Yeditepe Newyork Malatya konut projesi Malatya, Yeşilyurt İlçesi, Tecde Mahallesi, Yüzakı mevkiinde yer almaktadır.

Yeditepe Newyork Malatya projesi 2 blokta toplam 120 bağımsız bölümden meydana gelmektedir. 13.000 metrekare alan üzerine kurulu projede radye jeneral temel sistemi kullanılmıştır. Ayrıca konut projesi deprem yönetmenliğine uygun projelendirilmiştir. Dış cephede ise ısı yalıtımlıdır.

Projede nerede yer almaktadır?

Modern mimarisi ve tamamlanan inşaatının yanı sıra projede bulunan konutlar lokasyonu itibariyle de dikkat çekmektedir. Yeditepe New York projesinde bulunan daire ve ticari üniteler Tecde Mahallesi, Güngör Caddesi’nde inşa edilmiştir. Proje kapsamında 120 adet konut hayata geçirilmiştir.

Projede bulunan konutların tümü tek bir plandan meydana geliyor. Daire tiplerinde olduğu gibi konutların büyüklükleri de eşit olacak şekilde inşa edilmiş vaziyette. Yeditepe New York projesinde bulunan konutlar 4+1 daire tipinde hayata geçirildi. Bahsi geçen konutların büyüklükleri ise 255 metrekare olarak planlandı.

Sosyal Donatılar neler?

Konut projesinde kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, sauna, halı saha (Futbol), voleybol – basketbol sahası yer almaktadır. Ayrıca projede kamelya ve çardaklar, çocuk oyun alanı, yapay gölet, kapalı otopark ve açık otopark mevcuttur.

Yeditepe Newyork Malatya fiyatları ne kadar?

Projede yer alan konutların fiyatları daire tipleri ve büyüklüklerine göre değişmektedir. Daire fiyatları ayrıca bulunduğu kata ve cepheye göre değişmektedir.

Yeditepe New York projesindeki brüt 255 metrekare büyüklüğe sahip 4+1 tip dairelerin fiyatları 3 milyon TL’den başlamaktadır. Ayrıca konut projesinde yer alan bütün konutlar hemen teslim durumundadır.

Proje künyesi

Proje Yer Malatya / Yeşilyurt / Tecde
Alanlar Proje Alanı : 13000 M2
Daire tipleri : Brüt 255 metrekare 4+1 tip daire seçeneklerine yer verilmektedir.
Blok sayısı: 2
Bağımsız Bölüm : 120
Konut: 104
Ticari : 16

Proje için 0422 324 77 11 veya 0533 717 91 01 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız