Kategoriler
Proje Haberleri Projeler

Yekta Konakları hemen teslim daireler satışta

Yekta Konakları projesi, İstanbul Beylikdüzü’nde yer almaktadır. Gümüş Küre İnşaat tarafından hayata geçirilen projede 2 bloktan oluşmaktadır. Anahtar teslim olarak daire satışları devam eden proje hakkında detaylar, dairelerin büyüklükleri, özellikleri ve satış fiyatları haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

Yekta Konakları toplam 5.170 metrekare inşaat alanı üzerine kurulmaktadır. Bu alanda 2 blok şeklinde yükselen proje 33 daireden oluşmaktadır. Daireler 2+1 ve 3+1 olarak hazır bulunmaktadır. Dairelerin iç kapıları lake kaplamadır. Dış kapı olarak ise çelik kapı bulunmaktadır. Konutlarda temiz hava almak için balkon bulunmaktadır. Bu balkonlarda hem yaz hem kış aylarında oturmak mümkündür. Dairelerde ortak kullanım banyosu dışında ebeveyn banyosu da vardır. Bu banyolar yatak odası içinde yer almaktadır. Konutların her birinde jakuzi ve vestiyer de hazır olarak bulunmaktadır. Hem kullanışlı, hem modern yapısı olan dairelerde spot aydınlatma bulunmaktadır.

Yekta Konakları 24 saat kameralı güvenlik sistemi ile korunmaktadır. Katlar arasında iniş çıkış için özel asansör sistemi mevcuttur. Elektrik kesintileri için jeneratör, su kesintileri içinse su deposu ve hidrofor bulunmaktadır. Araç park etmek için kapalı otopark mevcuttur. Site içinde çocukların oyun oynaması için çocuk oyun alanı ve park bulunmaktadır. Bu alanda yetişkinler de dinlenerek keyifli vakit geçirebilir. Proje dairelerinde ayrıca engelliler için de özel rampa ve geniş koridorlar düşünülmüştür.

Yekta Konakları daire genişlikleri ve satış fiyatları

Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler bulunmaktadır. Bu dairelerden 2 oda 1 salon olanları brüt 123, net 90 metrekare kullanım alanına sahiptir. Daireler şu anda 1 milyon 700 binden başlayan fiyatlar ile satılmaktadır. 3 oda 1 salon olan daireler ise brüt 162, net 114 metrekare kullanım alanına sahiptir. Bu daireler ise 2 milyon 650 binden başlamaktadır.

Yekta Konakları dairelerinin fiyatları zaman içinde değişiklik gösterebilir. Bu sebeple en güncel fiyatlar için firma ile iletişime geçmeniz gerekir. İletişim için 0 (535) 414 51 43 numarası bulunmaktadır. Bu numaradan proje hakkında merak ettiklerinizi öğrenebilirsiniz.

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız