Kategoriler
Kampanyalar Proje Haberleri

Yeni Levent 60 ay vade, yüzde 1.99 faiz kampanyası

Yeni Levent projesi, İstanbul İli, Beşiktaş İlçesi’nde hayata geçirilmektedir. Lüks konut projesi Dap Yapı firması tarafından hayata geçirilmektedir. Ayrıca bu konut projesi konforlu yaşam alanlarıyla dikkat çekmektedir. Bu haberimizde, projenin konumu, iç ve dış yapısı, kampanya detayları ve başlatılan kampanya detayları hakkında bilgiler vereceğiz.

Projenin özellikleri neler?

Yeni Levent Dap Yapı projesi, İstanbul’un Beşiktaş İlçesi’nde bulunmaktadır. Seyrantepe Mahallesi’nde yer alan proje, Belgrad Ormanı manzarasına sahiptir ve İstanbul Teknik Üniversitesi’ne yakın mesafededir. Ayrıca şehir içi ulaşım akslarının merkezinde bulunması, yaşamı kolaylaştıran bir avantaj sunmaktadır.

Konut projesi Dap Yapı tarafından 100 bin metrekare büyüklüğe sahip arsa alanı üzerine inşa edilmektedir. Levent konut projesinde 1+1 tip daireden 6+1 tip daireye kadar değişen daireler yer almaktadır. Yapı denetimi ve zemin etüdü gibi gerekli güvenlik önlemleri alınmıştır ve proje deprem yönetmeliğine ve yalıtım yönetmeliğine uygun olarak tasarlanmıştır.

Konut projesinde 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmetleri bulunmaktadır. Ayrıca bu daire sahiplerine huzur ve güvence sağlamaktadır. Bunların dışında ayrıca kapalı otopark alanı, araç sahiplerine konforlu bir otopark çözümü sunmaktadır. Projede ayrıca 50 bin metrekarelik dev bir koru ve yeşil alan bulunmaktadır.

Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı gibi özellikler, konforlu bir yaşam deneyimi sunar. Ayrıca, yerden ısıtma sistemi ve yüksek güvenlikli çelik kapılar gibi detaylar, projeyi özel kılar. Yatak odalarında yer alan ebeveyn banyoları ve duşakabinler ise modern yaşamın gerekliliklerini karşılar.

Kampanya Detayları

Yeni Levent projesinde yeni bir kampanya başlatmıştır. Başlatılan bu kampanyaya göre iki farklı ödeme planı sunulmaktadır.

İlk ödeme planı kampanyasında yüzde 1.99 faiz oranı ile banka kredisi kullanarak daire sahibi olmak mümkün olmaktadır. Ayrıca bu ödeme planında 60 ay vade imkanı bulunmaktadır.

İkinci ödeme planı kampanyasında yüzde 1.69 faiz oranı ile banka kredisi kullanarak daire sahibi olmak mümkün olmaktadır. Ayrıca bu ödeme planında 36 ay vade imkanı bulunmaktadır.

Yeni Levent projesi, İstanbul’un kalbinde lüks ve konforlu bir yaşam sunmaktadır. Dap Yapı güvencesiyle inşa edilen bu proje, iç ve dış yapısıyla, kampanya detaylarıyla ve avantajlı konumuyla dikkat çekiyor.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 444 9 327 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…