Kategoriler
Proje Haberleri

Yeni Şehir Alaplı satışları başladı

Yeni Şehir projesi Zonguldak Alaplı’da yer alan bir projedir. Proje Ünlüler Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. Bloklar şeklinde hazırlanan projede birinci blok daireleri hazırlanmaktadır. Satışta olan dairelerin özellikleri, büyüklükleri ve proje hakkında diğer merak edilenler haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

Yeni Şehir projesi toplam 1.492 metrekare alan üzerine inşa edilmektedir. Tek blokta 20 adet daire inşa edilmektedir. Dairelerin hepsi 3 oda 1 salon olarak tasarlanmaktadır. Bütün dairelerde balkon vardır. Balkonlar geniş tasarımlıdır. Geniş tasarımından dolayı hem yaz hem kış kullanımına uygundur. Dairelerde salon ve mutfak ayrı ayrıdır. İki adet banyo vardır. Bu banyolardan birisi ortak kullanım banyosudur. Diğeri ise yatak odası içinde ayrıca bulunan ebeveyn odasıdır. Daire iç kapıları özel tasarımlı kullanışlı kapılardır. Dış kapılar ise güvenli çelik kapıdır. Katlara iniş çıkış için asansör sistemi vardır.

Yeni Şehir projesinde araç park etmek için otopark alanı vardır. Site içinde peyzaj düzenlemesi yapılmaktadır. Peyzaj alanı içinde çocuk parkı bulunmaktadır. Ayrıca özel yürüyüş parkuru da vardır. Güvenlik için kameralı güvenlik sistemleri kullanılmaktadır. Dairelerde su kesintisine karşı su deposu vardır. Binalarda ses yalıtımı mevcuttur.

Yeni Şehir projesi konumu ve daire büyüklüğü

Proje önemli yerlere yakın konumdadır. Cami, ilkokul, lise, sem pazarı, market, eczane, hastane, sağlık ocağı yakınında bulunmaktadır. Daha uzak yerlere ulaşım için hem özel araç hem toplu taşıma araçları kullanılmaktadır. Toplu taşıma aracı olarak otobüs ya da minibüs kullanılmaktadır.

Yeni Şehir projesi dairelerinin hepsi aynı tiptir. Bütün daireler 3 oda 1 salon olarak tasarlanmaktadır. Dairelerin brüt kullanım alanı 131 metrekaredir. Net kullanım alanları ise 100 metrekaredir. Daireler şu anda inşaat aşamasındadır. Teslim tarihi olarak 2023 yılının Ağustos ayı verilmektedir. Dairelerin fiyatları hakkında bilgi verilmemektedir. Detaylı bilgi almak için firma ile iletişime geçebilirsiniz. Bunun için 0 (537) 632 11 98 numarası bulunmaktadır. Bu numaradan proje hakkında merak ettiğiniz ek olarak bilgileri alabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız