Kategoriler
Proje Haberleri Projeler

Yeniköy Evleri Düzce satışları devam ediyor

Yeniköy Evleri Düzce merkezde yer alan bir projedir. Bir Üst Yapı A.Ş. tarafından hayata geçirilen projede modern ve kullanışlı dairelere yer verilmektedir. Daire satışları devam eden proje hakkında merak edilenler, dairelerin özellikleri ve güncel fiyatları haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

Yeniköy Evleri, toplam 2.500 metrekare alan üzerine inşa edilmiştir. Bu alan üzerinde 3+1 ara kat , 3+1 bahçe katı ve 5+1 ikiz villa seçenekleri ile konutlar yer almaktadır. Projede bahçe alanına özel olarak önem verilmektedir. Bu bahçe içinde özel bisiklet yolları yapılmıştır. Proje dairelerinin her birinde balkon bulunmaktadır. Bu balkonlar tüm cephelerde Fransız balkon mimarisi ile hazırlanmıştır. Hem yaz, hem kış kullanımına uygundur. 3 oda 1 salon dairelerde 2 adet, 5 oda 1 salon villalarda ise 3 adet banyo bulunmaktadır. Bu banyolardan bir tanesi ortak kullanım içindir. Diğer geri kalanlar ise yatak odası içinde ebeveyn kullanımı içindir. Banyolarda duş kabini hazır olarak bulunmaktadır. Her dairede çok amaçlı vestiyer vardır.

Yeniköy Evleri, katlarına iniş çıkış için asansör bulunmaktadır. Yatay mimariye sahip olan projede ek asansör de vardır. Dairelerin ısınması için yerden ısıtma sistemi vardır. Dairelerin dış kapıları çelik kapıdır. Araç park etmek için açık otopark mevcuttur. Projede engelliler için de özel tasarımlar mevcuttur. Geniş koridor, giriş rampası ve engelliler için özel park yeri vardır.

Yeniköy Evleri satış fiyatları

Projede satışı devam eden evler banka kredisine uygun olarak satılmaktadır. Yine uygun koşullarda evlerin takası da söz konusudur. Dairelerin fiyatları büyüklüklerine göre değişmektedir. 3+1 ara kat daireler brüt 157, net 130 metrekare büyüklüktedir. Bu daireler şu anda 1 milyon 650 binden başlamaktadır. 2 katlı olan 5 oda 1 salon daireler brüt 245, net 220 metrekare büyüklüğündedir. Fiyatları 3 milyon 400 binden başlamaktadır.

Yeniköy Evleri fiyatları zaman içinde değişiklik göstermektedir. Bu fiyatlar 3 Eylül 2022 tarihi itibari ile geçerlidir. Güncel fiyatları öğrenmek ve proje hakkında ek olarak bilgi almak için firmayı arayabilirsiniz. Bunun için 0 (850) 259 18 81 numarasını arayabilirsiniz. Ayrıca 0 (532) 629 48 81 numaralı cep telefonu da mevcuttur.

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız