Kategoriler
Proje Haberleri

Yenişehir Premium satışları başladı

Yenişehir Premium Kocaeli İzmit projelerinden birisidir. Proje Zincirlikuyu İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Farklı büyüklüklerde çok sayıda daire yer alan projenin özellikleri, dairelerin büyüklüğü ve fiyatı hakkında merak edilenler haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

Yenişehir Premium 2 bloktan meydana gelmektedir. Bu iki blokta toplam 42 adet daire vardır. Daireler 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak hazırlanmıştır. Bütün dairelerde balkon vardır. Geniş tasarımlı olduklarında hem yaz hem kış kullanımına uygundur. Salon ve mutfak bazı dairelerde ayrı bazı dairelerde birleşiktir. Birleşik olan dairelerde ayrı olarak kullanılabilir ya da tam tersi ayrı olan dairelerde birleşik olarak kullanılarak bir oda daha evde açılabilir. Bahçe kullanımlı dubleksler 1+1 ve 2+1 olarak bulunmaktadır. Ara katlar da 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salondur. Çatı dubleksleri ise 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak projede yer almaktadır. Konutların kışın ısınması için yerden ısıtma sistemleri bulunmaktadır. Yazın serinlemek içinse isteğe bağlı olarak klima kullanılmaktadır.

Yenişehir Premium sitesinde güvenlik için kameralı sistem bulunmaktadır. Araç park etmek için site içinde açık otopark vardır. Ayrıca dairelerde görüntülü diyafon sistemi de bulunmaktadır. Site ortak kullanım alanında çocuk oyun parkı ve yetişkinler için özel dinlenme alanları bulunmaktadır.

Yenişehir Premium proje konumu ve dairelerin özellikleri

Proje merkezi bir konumda yer almaktadır. Alışveriş merkezi, hastane, eczane, sağlık ocağı, market,  manav, okul, semt pazarı, cami ve parka yakındır. Uzak bölgelere ulaşım için hem özel araç hem toplu taşıma araçları kullanılmaktadır. Toplu ulaşım aracı olarak dolmuş, minibüs, otobüs, tramway kullanılmaktadır.

Yenişehir Premium daireler banka kredisine uygun olarak satılmaktadır. Ayrıca uygun koşullarda takas imkanı da vardır. Projede yer alan 1+1 daireler  1 milyon 250 binden başlamaktadır. 2 oda 1 salon daireler ise şu anda 1 milyon 350 binden başlamaktadır. Dairelerin fiyatları zaman içinde değişmektedir. Değişen fiyatlar ve ödeme koşulları için firma ile iletişime geçebilirsiniz. Bunun için 0 (262) 323 27 08 ve 0 (505) 058 35 36 numaralarını arayabilirsiniz. 

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız