Kategoriler
Proje Haberleri

Yenisey Palace projesi ödeme seçenekleri

Antalya’nın Alanya ilçesinde, Yenisey Construction firması imzasıyla hayata geçirilen Yenisey Palace konut projesi, toplam 27 adet daireden meydana geliyor.

11 katlı olarak tasarlanan konut projesinde, sadece 2+1 tipte daire seçenekleri mevcut. Konut projesindeki daireler, 143 metrekare ila 174 metrekare arasında değişen büyüklüklere sahip durumda bulunuyor.

Konut projesinin 2020’nin ilk yarısında sahiplerine teslim edileceği öngörülüyor.

Yenisey Palace konut projesi fiyat bilgisi

Sadece 2+1 tipte dairelerin yer aldığı lüks konut projesindeki birimlerin fiyatları, 206.000 € ile 456,000 € arasında değişiyor. Konut projesinde çeşitli ödeme seçenekleri mevcut. Projede inşaat firması bünyesinde taksitlendirme yaparak konut sahibi olabilmek mümkün durumda bulunuyor.

Yenisey Palace konut projesi sosyal donatı özellikleri

Konut projesinde çeşitli sosyal donatı olanakları yer alıyor. Projede açık yüzme havuzu, oyun parkı, spor alanları ve kapalı otopark mevcut durumda bulunuyor. Lüks konut projesinde geniş peyzaj alanları var. Deniz manzarasına sahip olan konut projesinde asansör bulunuyor. Konut projesinde ısınma sistemi olarak merkezi sistem tercih ediliyor. Konut projesi sahiplerine mobilya ile dayalı döşeli bir şekilde teslim ediliyor.

Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa edilen lüks konut projesinde, yapı denetimi ve zemin etüdü de yapıldı. Aile yaşamına uygun bir şekilde inşa edilen konut projesi, şık ve modern tasarımıyla ilgi görüyor.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Yenisey Palace konut projesi, Mahmutlar Mahallesi, 220. Sk. No: 2, 07460 Alanya / Antalya adresinde yer alıyor. Konut projesi ile ilgili olan tüm detaylı bilgilere (+90) 242 528 3388 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün durumda bulunuyor.