Kategoriler
Proje Haberleri

Yeşil Topsöğüt Konutları yüzde 0.99 faizli satışları devam ediyor

Yeşil Topsöğüt Konutları, Malatya Yeşilyurt ilçesinde yer almaktadır. Yeşilyurt Belediyesi tarafından inşa edilen projede daire satışları devam ediyor. Yeşilyurt Belediyesi güvencesi ile ev sahibi olma imkanı sağlayan proje daire ve işyerlerinden oluşmaktadır. Proje detayları ve daire özellikleri hakkında detaylar haberin devamında yer almaktadır.

Proje özellikleri ve daireler

Yeşil Topsöğüt Konutları Malatya’nın önemli bölgelerinden birisinde yer almaktadır. 7 bloktan oluşan projede toplam 136 daire bulunmaktadır. Daireler 2+1 ve 3+1 olarak tasarlanmaktadır. Hem oturmak, hem yatırım yapmak için uygun konutlardır. Daireler geniş ve ferah mimari özellikler ile inşa edilmiştir. Binalarda asansör sistemi yer almaktadır. Araç park etmek için kapalı otopark mevcuttur. Kamera sistemi ve özel güvenlik hizmetleri ile sitenin güvenliği sağlanmaktadır. Isınma doğalgaz ve kombi ile sağlanmaktadır. Dairelerin bazılarında mutfak ile salon birleşik, bazılarında ayrıdır. Daireler hakkında bilgi alırken buna dikkat edilmesi gerekir.

Yeşil Topsöğüt Konutları sosyalleşmek için de özel alanlar sunmaktadır. Hem çocuklar hem yetişkinler için özel oyun salonu bulunmaktadır. Bunun dışında spor yapmak için kapalı spor salonu da mevcuttur. Proje konumundan şehrin önemli yerlerine ulaşım kolaydır.

Yeşil Topsöğüt Konutları lokasyonu ve satışlar

Proje Malatya merkeze 11 kilometre uzaklıktadır. Malatya-Ankara yoluna 3 kilometre uzaklıktadır. Bu yol üzerinden hem şehir içine hem şehir dışına ulaşım kolaydır. Şehir dışına yolculuk için 19 kilometre uzaklıkta havaalanı da yer almaktadır. Alışveriş yapmak ve eğlenmek için Malatya Park AVM’ye 8 kilometre uzaklıktadır. Eğitim merkezi olarak Erman Ilıcak Fen Lisesi ve Fatih Gemuhluoğlu Fen Lisesi’ne 5 kilometre uzaklıktadır. Ayrıca sağlık için de Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine 7 kilometre uzaklıkta yer almaktadır.

Yeşil Topsöğüt Konutları daireleri konum ve büyüklüklerine göre farklı fiyatlara sahiptir. 3+1 dairelerin satış fiyatı şu anda 760 bin ila 870 bin arasında değişmektedir. Dairelerin satışlarında banka kredisi kullanma avantajı vardır. Daireler 0,99 faiz oranlı kredi kullanımına uygundur. Ayrıca konutları görüntülü arama ile gezme imkanı sağlanmaktadır. Proje için irtibat numarası 0 (532) 416 60 44 şeklindedir. Bu numaradan güncel fiyatları öğrenebilir, kredili satın alma imkanı hakkında detayları sorabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız