Kategoriler
Proje Haberleri

Yeşil Yaka Evleri Ordu satışları başladı

Yeşil Yaka Evleri Ordu projesi lüks yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Ordu’nun Altınordu İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Ramadanlar İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Toplam 3 etap 10 bloktan oluşan projede 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Toplam 3 etap 10 bloktan oluşan projede 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 118 metrekaredir. 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü ise brüt 127 metrekare ile 130 metrekare arasında değişmektedir. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde; çocuk oyun parkı, açık yüzme havuzu ve kamelyalar bulunmaktadır. Asansör, hidrofor, uydu ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Yatak odalarında ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Işıklandırma olarak spot aydınlatmalar kullanılmıştır. Antre girişinde vestiyer yer almaktadır.

Yeşil Yaka Evleri Ordu konumu hakkında

Proje, Ordu’nun Altınordu İlçesi Şahincili Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bu konutlar şehir merkezine yakın olup doğa, park, yeşil alan ve şehir manzarasına sahiptir. Muhitinde market ve semt pazarı bulunmaktadır. Bunun yanı sıra sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Dolmuş durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Yeşil Yaka Evleri Ordu fiyatları ne kadardır?

Yeşil Yaka Evleri Ordu projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 118 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 800.000 TL ile 850.000 TL arasında değişmektedir. Ayrıca brüt 127 ile 130 metrekare arasında olan 3 artı 1 dairelerin fiyatı 780.000 TL ile 830.000 TL arasında değişmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (452) 234 77 52 veya 0 (543) 441 33 44 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…