Kategoriler
Proje Haberleri

Yeşilce Aydos’ta banka kredisiyle ödeme

İstanbul’un Pendik ilçesinde, Kiptaş imzasıyla hayata geçirilen Yeşilce Aydos konut projesi, toplam 23 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

331 daireden meydana gelen projede, 10 adet konut bloğu mevcut. Projede 2+1 tipte ve 3+1 tipte daire seçenekleri yer alıyor. Yüzde 35’i satılan konut projesindeki dairelerin büyüklükleri 83 metrekare ila 130 metrekare arasında değişiyor.

Konut projesinin Kasım 2020 tarihinde sahiplerine teslim edilmesi bekleniyor.

Yeşilce Aydos konut projesi fiyat listesi

Konut projesindeki 2+1 tipteki daireler 400 bin TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor. Konut projesindeki 3+1 tipteki daireler ise 489 bin TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Konut projesindeki dairelere banka kredisi kullanarak sahip olabilmek mümkün.

Yeşilce Aydos konut projesi sosyal donatı olanakları

Konut projesinde birçok sosyal donatı olanağı var. Projede çocuk oyun alanları, güvenlik, kameralı güvenlik, kameriye, kapalı otopark ve yürüyüş parkuru gibi çok sayıda sosyal donatı olanağı bulunuyor.

Su depolu ve hidroforlu projede, jeneratör ve asansör mevcut. Merkezi ısıtma sistemiyle ısıtılan konut projesindeki dairelerde ısı pay ölçer de var.

Yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmış durumdaki konut projesi, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde hayata geçiriliyor. Şık ve modern tasarımlı proje, aile yaşamına da uygun.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Yeşiller içindeki proje, Aydos Ormanı’na komşu durumda bulunuyor. Konut projesi, merkezi ve toplu taşıma olanaklarına da kolay ulaşılabilir bir noktada yer alıyor.

Proje; E-5 ve TEM Otoyolu’na 5 dakika uzaklıkta bulunuyor. Yeşilce Aydos konut projesi; metroya 3 dakika, Yüksek Hızlı Tren’e 7 dakika, Sabiha Gökçen Havalimanı’na 5 dakika, İdo iskelesine ise 7 dakika mesafede inşa ediliyor.

Konut projesi, Velibaba Mahallesi, Dağ Çileği Sokağı No: 2, 34896 Pendik/İstanbul, Türkiye adresinde yer alıyor.

Konut projesi ile ilgili olan tüm detaylı bilgilere 0212 414 98 98 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün durumda bulunuyor.