Kategoriler
Proje Haberleri

Yeşilköy Malikane’de yaşam başladı

Yeşilköy Malikane projesi Düzce merkezde yer alan bir projedir. Proje İştirak Şehircilik ve Yapı A.Ş. tarafından hayata geçirilmektedir. Yaşam başlayan projede satışlar devam etmektedir. Satışta olan dairelerin özellikleri, büyüklükleri, satış fiyatı ve proje hakkında merak edilenler haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

Yeşilköy Malikane projesi toplam 16 bin metrekare arazi alanına sahiptir. Bu alanda toplam 19 adet villa vardır. Villaların hepsi tekil villadır. Büyüklükleri 800 metrekare ile 1000 metrekare arasında değişmektedir. Villalar akıllı ev sistemleri ile donatılmıştır. 5 oda 1 salon olan konutlarda her yatak odası içinde ayrıca banyo vardır. Bu banyolara ek olarak özel bir alanda giyinme odası da yer almaktadır. Banyolarda duş kabini hazırdır. Mutfak ve salon ayrı olarak tasarlanmaktadır. Mutfaklarda ankastre set vardır. Konutların dış kapıları daha güvenli çelik kapıdır. Villalarda vestiyer ve gömme dolap hazır olarak bulunmaktadır. Odalara ek olarak kiler ve çamaşır odası da vardır.

Yeşilköy Malikane projesinde 24 saat güvenlik hizmeti verilmektedir. Bu hizmetlere ek olarak kameralı güvenlik sistemleri de bulunmaktadır. Her villanın kendine ait özel bahçesi vardır. Bu bahçe alanı içinde araç park etmek için açık otopark alanı bulunmaktadır. Otopark dışında ayrıca yine her villanın kendisine ait açık yüzme havuzu da vardır.

Yeşilköy Malikane konumu ve satışları

Proje şehir merkezinde yer almaktadır. Hastane, eczane, alışveriş merkezi, market, manav, cami, sağlık ocağı, park, spor salonu, okul gibi önemli yerlere yürüme mesafesindedir. Daha uzak bölgelere ulaşım için hem özel araç hem toplu taşıma araçları kullanılmaktadır. Toplu taşıma aracı olarak otobüs ya da minibüs kullanılmaktadır.

Yeşilköy Malikane konutları banka kredisi ile satışa uygundur. Ayrıca uygun koşullarda takas imkanı da sunulmaktadır. Uzaktan alıcılar için konutları görüntülü arama ile gezme imkanı da bulunmaktadır. Satışta olan villalar şu anda 11 milyon 500 binden satılmaktadır. Villaların fiyatları zaman içinde değişmektedir. Güncel fiyatlar ve proje hakkında detaylar için firma ile iletişime geçebilirsiniz. Bunun için 0 (380) 526 09 99 ve 0 (532) 430 70 81 numaraları bulunmaktadır. Bu numaralardan merak ettiğiniz bilgileri alabilirsiniz. 

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız