Kategoriler
Proje Haberleri

Yeşilpark Modern Adıyaman satışları başladı

Yeşilpark Modern Adıyaman projesi lüks yapısı ve ferah yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Adıyaman’ın Merkez İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Yeşilpark İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 6 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 6 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Satışa sunulan 6 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 270 metrekaredir. Ayrıca 6 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 250 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için her daireye özel 2 adet kapalı otopark alanı mevcuttur. Ayrıca 1 adet açık misafir otoparkı bulunmaktadır. Konutlarda kat bahçesi yer almaktadır. Kat bahçesi dahil olmak üzere daireler yerden ısıtma sistemine sahiptir. Üstelik odalarda klima alt yapısı bulunmaktadır. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır.

Konutlar akıllı ev sistemi özelliğine sahip olup görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Ayrıca lake boyalı mutfak dolabı ve kuvars tezgah mevcuttur. Yatak odasında giyinme odası ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Tüm duvarlara duvar kağıdı uygulaması yapılmaktadır. Kat bahçesi ve balkona cam balkon sistemi yapılmaktadır. Elbise vestiyeri, ayakkabı vestiyeri, kiler dolabı, banyolu misafir odası, çalışma odası, çamaşır ve ütü odası yer almaktadır.

Yeşilpark Modern Adıyaman konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Adıyaman’ın Merkez İlçesi Altınşehir Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik Atatürk Bulvarı’na cephe konumdadır.

Yeşilpark Modern Adıyaman projesinde fiyatlar bulunduğu konuma göre farklılık göstermektedir. Brüt 270 metrekare büyüklüğe sahip 6 artı 1 dairelerin fiyatı 2.750.000 TL ile 2.900.000 TL arasında değişmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (532) 302 89 80 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…