Kategoriler
Proje Haberleri

Yeşiltepe Villaları Didim satışları başladı

Yeşiltepe Villaları Didim projesi modern mimari yapısı ve lüks yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Aydın’ın Didim İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Prestige İnşaat Group tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 5 artı 1 konut tiplerinden oluşan villalar bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Prestige İnşaat Group tarafından hayata geçirilen proje geniş özellikleri ile dikkat çekmektedir. Site içerisinde 5 artı 1 konut tiplerinden oluşan villalar bulunmaktadır. Satışa sunulan 5 artı 1 villaların büyüklüğü brüt 350 metrekaredir. Ayrıca 5 artı 1 villaların net büyüklüğü 240 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için her villaya özel otopark alanı mevcuttur. Ayrıca villalarda müstakil açık yüzme havuzu bulunmaktadır. Merkezi uydu sistemi ve elektrikli panjur sistemi gibi birçok özelliğe sahiptir. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak klima kullanılmaktadır. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Yatak odalarında ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra parke zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır. Antre girişinde vestiyer yer almaktadır. Villalarda ferah yapıda teraslar yer almaktadır.

Yeşiltepe Villaları Didim nerede yer alıyor?

Proje, Aydın’ın Didim İlçesi Ak-Yeniköy Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bu konutlar doğa ve deniz manzarasına sahiptir. Muhitinde her ihtiyacınızı karşılayabileceğiniz pek çok lokasyon bulunmaktadır. Akbük sahiline araç ile 10 dakika uzaklıktadır. Minibüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Yeşiltepe Villaları Didim fiyatları ne kadar?

Yeşiltepe Villaları Didim projesinde 5 artı 1 konut tiplerinden oluşan villalar bulunmaktadır. Ayrıca söz konusu projede banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 350 metrekare büyüklüğe sahip 5 artı 1 villaların fiyatı 5.700.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (256) 813 39 63 veya 0 (543) 622 74 80 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…