Kategoriler
Proje Haberleri

Yeşilyaka Bahçe şimdi satışta

Yeşilyaka projesinin yeni etabı Yeşilyaka Bahçe satışa sunulmuştur. Konut projesi Mesa ve Nurol firması güvencesi altında, İstanbul, Büyükçekmece’de hayata geçirilmektedir. Ayrıca konut projesi şehrin gürültüsünden uzak bir noktada yer almaktadır. Konut projesi doğayla iç içe, büyüleyici bir yeşil manzara sunmaktadır.

Mesa ve Nurol firmaları 55 yılı aşkın bir geçmişe sahiptir. Ayrıca gayrimenkul sektörünün temel taşları olarak, projelerine eşsiz bir uzmanlık ve lüks yaşam taahhüdü getirmektedir.

Yeşilyaka Zarafetin Üçlemesi

Yeşilyaka projesi 173 villanın yer aldığı Yeşilyaka Koru etabı ile başlamıştır. Ardından 472 villalı Yeşilyaka Su etabı ile devam etmiştir. Şimdi ise, 36 villadan meydana gelen Yeşilyaka Bahçe etabı ile devam etmektedir. Bu etap 30.000 m²’lik yeşil alanıyla öne çıkmaktadır. Böylece bu özel yaşam serisi devam etmektedir. Bu etaptaki villaların büyüklükleri ise 326 m² ile 352 m² arasında değişmektedir.

Yeşilyaka Bahçe etabının Mimarlık Harikaları

Projenin yatay mimaride projelendirilmiş olması sayesinde, doğal ışığı maksimize etmektedir. Ayrıca geniş bahçelerle iç içe geçerek, iç ve dış mekanların güzel bir şekilde bütünleştiği benzersiz bir yaşam deneyimi sunmaktadır.

Söz konusu proje türlü ihtiyaçlara hitap edecek şekilde tasarlanmıştır. Projede, dört farklı villa tipi yer almaktadır. Bu villa tipleri ise tek katlı ve dubleks seçeneklerinden meydana gelmektedir.

Yeşilyaka Bahçe etabı geniş yeşil alanlar ve bahçeler, sadece nefes kesici manzaralar sunmaktadır. Aynı zamanda sürdürülebilir ve huzurlu bir yaşam tarzını teşvik etmektedir. Böylece doğanın ihtişamıyla uyum içinde bir ortam sunmaktadır.

Hayatı Yükselten İmkanlar

Sakinler için projede, spor ve spa merkezlerine, kapalı yüzme havuzlarına yer verilmiştir. Ayrıca proje içerisinde, saunalar ve buhar odaları gibi imkanlar da yer almaktadır. Böylece sakinler günlük yaşamlarını lüks ve rahatlama ile zenginleştirme imkanı bulacaktır.

Bu proje sadece bir yaşam alanı değil; huzurlu ve doğa ile iç içe bir yaşam tarzı vaad eden bir proje olacaktır.

Stratejik Konum Avantajları

İstanbul, Büyükçekmece’de stratejik bir konumda yer alan Yeşilyaka Bahçe, huzurlu yaşam vaat etmektedir. Ayrıca bunun yanı sıra şehrin ana cazibe merkezlerine ve ihtiyaçlara uygun konumuyla da avantaj sağlamaktadır.

Bu projenin modern mimarisi ve düşünceli tasarımı, konfor ve sürdürülebilirliği ön planda tutmaktadır. Eşsiz özellikleri ve stratejik konumu ile Yeşilyaka Bahçe, yatırımcılar için önemli bir yatırım potansiyeline sahiptir.

Sonuç olarak Yeşilyaka Bahçe etabı Mesa ve Nurol güvencesiyle hayata geçirilecektir. Aynı zamanda bu etap satışa sunulmuştur. Bu proje sadece bir ev değil; imkanlarla dolu, yeşillikler içinde bir huzur mabedi, size en iyisini sunmak için tasarlandı.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 444 0 986 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…