Kategoriler
Proje Haberleri

Yeşilyaka Koru satışları devam ediyor

Yeşilyaka Koru projesi mutlu yaşam alanları ve ayrıcalıklı sosyal alanlar sunmaktadır. Projenin konumu İstanbul’un Büyükçekmece İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Mesa Mesken A.Ş. ve Nurol İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 173 adet villa bulunmaktadır. Bu villalar 5 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Kaliteli yapısı ile dikkat çekem proje içinde 173 adet lüks villa yer almaktadır. Söz konusu villalar 5 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 5 artı 1 villaların büyüklüğü brüt 288 metrekare ile 380 metrekare arasında değişmektedir. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık ve kapalı otopark alanı mevcuttur. Projede 180.000 metrekarelik peyzaj alanı bulunmaktadır. Bununla birlikte 2.500 metrekarelik sosyal tesis yer almaktadır. Sosyal tesis içerisinde; açık yüzme havuzu, fitness salonu, Türk hamamı, mini futbol sahası bulunmaktadır. Ayrıca koşu, yürüyüş ve bisiklet parkurunda koru atmosferine sahiptir. Her villanın kendine ait müstakil bahçe alanı mevcuttur. Üstelik villalar bağımsız ısıtma sistemine sahiptir.

Yeşilyaka Koru konumu ve fiyatları hakkında

Proje, İstanbul’un Büyükçekmece İlçesi Karaağaç Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Söz konusu proje doğa ve şehir manzarasına sahiptir. Üstelik bu konutlar doğa ile iç içe, huzurlu bir yaşam alanı sunmaktadır. Ulaşım alanları, sosyal olanaklar ve ihtiyaç duyulan tüm lokasyonlara yakın konumdadır.

Yeşilyaka Koru projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Brüt 288 ile 380 metrekare arasında olan 5 artı 1 villaların fiyatı 23.700.000 TL ile 28.250.000 TL arasında değişmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 212 669 06 00 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…