Kategoriler
Proje Haberleri

Yeşilyaka Su fiyat bilgisi

İstanbul’un Avrupa yakasındaki ilçelerden Büyükçekmece’de, Mesa Mesken ve Nurol GYO firmaları tarafından inşa edilen Yeşilyaka Su konut projesi, toplam 650 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.

Toplam 472 adet villadan oluşan konut projesinde, 3+1 tipte ve 5+1 tipte konut seçenekleri bulunuyor. Konut büyüklüklerinin 148 metrekare ila 400 metrekare arasında bulunduğu konut projesinin Ocak 2021 tarihinde sahiplerine teslim edileceği öngörülüyor.

Yeşilyaka Su konut projesi ödeme seçenekleri

Konut projesindeki villaların fiyatları, 3 milyon 45 bin TL ila 5 milyon 600 bin TL arasında bulunuyor. Konut projesinde yüzde 25 peşinat vererek kalan kısım üzerinden 1 yıl sonra yüzde 25’lik ara ödeme talep ediliyor. Kalan kısım için ise 24 ay vade farksız taksitlendirme imkânı da var.

Yeşilyaka Su konut projesi sosyal donatı özellikleri

Konut projesinde birçok sosyal donatı özelliği mevcut durumda bulunuyor. Projede açık yüzme havuzu, sauna, fitness merkezi, güvenlik ve kameralı güvenlik gibi sosyal donatı özellikleri var. Su deposu ve jeneratörü bulunan lüks konut projesinde, intercom sistemi de mevcut. Merkezi ısınma sistemiyle ısıtılan konut projesinde, merkezi klima sistemi de var.

Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun olarak inşa edilen lüks konut projesinde, yapı denetimi ve zemin etüdü de yapıldı. Konut projesinin inşasında C25 üstü beton sınıfı tercih edildi.

Şık ve modern bir tasarıma sahip olan konut projesi, yeşil alanlarının genişliğiyle de ilgi görüyor.

Konut projesinin tam konumu neresi?

Yeşilyaka Koru projesinin ikinci etabı olarak hayata geçirilen lüks konut projesi, oldukça sakin bir noktada yükseliyor.

Şehrin gürültüsünden uzak bir konumda hayata geçirilen Yeşilyaka Su konut projesi, Karaagaç Mah. Sırtköy Blv. No: 16/A 34500 Büyükçekmece/İstanbul adresinde yükseliyor.

Konut projesi ile ilgili bütün detaylı bilgilere 444 0 986  numaralı telefonu arayıp da ulaşabilmek mümkün durumda bulunuyor.