Kategoriler
Proje Haberleri

Yeşilyaka Su satışları devam ediyor

Yeşilyaka Su, İstanbul Büyükçekmece’de yer alan projelerden birisidir. Mesa Mesken Sanayi A.Ş tarafından hayata geçirilen projede satışlar devam etmektedir. 3+1 ‘den 5+1’e kadar çok sayıda villa tipine yer verilen projenin güncel fiyatları ve proje özellikleri haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve villa özellikleri

Yeşilyaka Su projesi 625.383 metrekarelik arsa alanına sahiptir. Bu alanın 22.000 metrekaresi su kaynakları ve göllere 157.282 metrekaresi yeşil alanlara ayrılmıştır. Geri kalan inşaat alanı üzerinde ise toplam 472 adet villa bulunmaktadır. Villalar dubleks ya da tekli müstakil olarak yer almaktadır. Villaların net ve brüt kullanım alanları büyüklüklerine göre değişmektedir. Villa büyüklükleri brüt olarak 193 metrekare ile 379 metrekare arasında değişmektedir. Villalar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Isı yalıtımı sayesinde kışın dışarıdan soğuk hava girmesi ve içerideki sıcak havanın dışarı çıkması engellenmektedir.

Yeşilyaka Su projesindeki villaların her birinin kendine özel otoparkı bulunmaktadır. Buna ek olarak yine her villanın kendi yeşil bahçesi vardır. Bu bahçede oturmak ve çocukların oynaması mümkündür. Proje villalarında ayrıca yüzme havuzu da bulunmaktadır.

Yeşilyaka Su fiyat listesi

Yeşilyaka Su projesinde villalar farklı boyutlarda satışa sunulmaktadır.

227 metrekare kullanım alanına sahip 3+1  villalar, 21 milyon 50 binden satılmaktadır.

264 metrekare kullanım alanına sahip 3 oda 1 salon villalar 16 milyon 500 bin fiyata satılmaktadır.

Son olarak 300 metrekare kullanım alanına sahip üç oda bir salon villalar 20 milyon 260 bin liradan satılmaktadır.

Projedeki 260 metrekare kullanım alanlı 4 oda 1 salon villalar ise 16 milyon 500 bin liraya satılmaktadır.

Projenin geniş villaları olan 5+1’ler de iki farklı tip olarak satılmaktadır. Bunlardan 430 metrekare kullanım alanına sahip olanları 28 milyon 50 binden başlayan fiyatlara sahiptir.

440 metrekare kullanım alanlı villalar ise 28 milyon 450 bin liraya satılmaktadır.

Yeşilyaka Su nerede yer alıyor?

Proje Büyükçekmece Gölü ile E-80 yolu arasında kalmaktadır. Bir çok okul, hastane ve alışveriş merkezine yakın konumdadır. Ayrıca E-80 yolu üzerinden Bahçeşehir ve Esenyurt ilçelerine 20 dakikada ulaşmak mümkündür.

Proje hakkında daha detaylı bilgi almak için 0212 669 06 00 numarasını arayabilirsiniz. Bu numaradan hem fiyat alabilir hem de merak ettiğiniz diğer bilgileri öğrenebilirsiniz.

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız