Kategoriler
Proje Haberleri

Yiğitpark Konfor Odunpazarı Teslime Hazırlanıyor

Konut projesi Eskişehir’in köklü firmalarından olan Yiğitler İnşaat firması güvencesiyle hayata geçirilecektir. Yiğitpark Konfor Odunpazarı projesi, geniş bir alan sahip arazide üzerinde konumlanmaktadır. Eskişehir’in Odunpazarı ilçesinde en prestijli emlak projesine imza atan Yiğitler İnşaat Projesi, son derece lüks donanımlara sahip dairelerini satışa sunmuştur.

Güvenliğin ve konforun ön planda tutulduğu Odunpazarı konut projesi Projesi, ayrıca yeşilin dans ettiği Eskişehir’in en güzel manzarasında hayata geçirilmektedir. Yiğitpark Konfor projesinde; pek çok donanım bir arada sunulmaktadır. Ayrıca proje ile ilgili daha detaylı bilgiye sahip olmak için haberimizin devamını okuyabilirsiniz…

Yiğitpark Konfor Odunpazarı Lüks İç Mimariyle Geliyor

Eskişehir Odunpazarı konut projesinde yer alan daireler lüks iç mimariye sahip olarak tasarlanmıştır. Daire içlerinde özel mutfak dolapları, ebeveyn banyosu, ankastre takım, görüntülü diafon gibi donanımlar yer almaktadır. Ayrıca yerden ısıtma, cam balkon, portmanto gibi olanaklar da dairelerde sunulmaktadır.

Proje toplamda 44 daire ve 3 dükkandan meydana gelmektedir. 6 bloktan meydana gelen site içerisinde çocuk parkı, güvenlik, kamelya, kamera sistemi, otomatik kaplı kişiye özel geniş otoparklar gibi imkanlar mevcuttur. Yiğitpark Konfor konut projesi tek tip dairelerden meydana gelmektedir. Bu daireler 154 metrekare büyüklüğündeki 3+1 dairelerdir.

Projede Daire Fiyatları Ne Kadar?

Eskişehir Odunpazarı konut projesinde daire fiyatları, dairenin yer aldığı kata göre değişiklik gösterebilmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden;

154 metrekare büyüklüğündeki 3+1 daireler 1 milyon 550 bin TL’den başlamayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Projenin Konumu Hakkında Bilgi

Eskişehir Odunpazarı konut projesi, Ihlamurkent Mahallesinde konumlandırılmıştır. Aynı zamanda proje Kartopu Caddesi, Gülper Sokak’ta yer almaktadır.

Proje hakkında daha detaylı bilgi almak için 0222 250 35 00 ve 0530 643 07 09 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…