Kategoriler
Proje Haberleri

Yılbağ İnşaat Akçakoca projesi satışları devam ediyor

Yılbağ İnşaat Akçakoca projesi ferah dairelerden oluşan bir projedir. Yılbağ İnşaat tarafından hayata geçirilen projede farklı büyüklüklerde daireler bulunmaktadır. Konut projesi Düzde İli, Akçakoca İlçesi, Yalı Mahallesi’nde yer almaktadır. Satışları devam eden dairelerin büyüklükleri, özellikleri, satış fiyatları ve proje hakkında diğer merak edilenler haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

Yılbağ İnşaat Akçakoca çarşı merkezde bulunan bir projedir. Projede 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak farklı büyüklükte daireler bulunmaktadır. Dairelerin her birinde geniş balkon bulunmaktadır. Bu balkonlar hem yaz hem kış aylarında kullanılmaktadır. Bütün dairelerde mutfak ve salon ayrı ayrıdır. 2 oda ve 3 oda daireler tek katlı 4 oda olanlar ise dublekstir. 2 oda 1 salon dairelerde sadece ortak kullanım banyosu vardır. 3 oda olan dairelerde 2, 4 oda olanlarda ise 2 adet banyo bulunmaktadır. Ek olarak banyolar ebeveyn banyosudur ve yatak odası içinde yer almaktadır. Dairelerin kışın ısınması için yerden ısıtma sistemi kullanılmaktadır. Yazın isteğe bağlı olarak klima kullanılmaktadır.

Yılbağ İnşaat Akçakoca projesinde katlara iniş çıkış için asansör sistemi kullanılmaktadır. Bu asansörler hem insan hem yük taşımak için elverişlidir. Dairelerin güvenliği için kameralı güvenlik sistemi bulunmaktadır. Muhit olarak önemli yerlere yakın konumdadır. Proje, liman ve denize sadece 100 metre mesafede yer almaktadır. Daireler deniz manzaralıdır. Çarşı, cami, eczane ve katlı otoparka yürüme mesafesindedir.

Yılbağ İnşaat Akçakoca daireleri satışları

Projede yer alan dairelerin satışları devam etmektedir. Daireler banka kredisine uygun olarak satılmaktadır. Fiyatlar dairelerin büyüklüklerine göre değişmektedir. 2 oda 1 salon daireler şu anda 1 milyon 550 binden başlayan fiyatlar ile satılmaktadır. Daha geniş olan 3 oda 1 salon daireler ise 1 milyon 850 binden satılmaktadır. Bu dairelerin büyüklüğü brüt olarak 129, net olarak 119 metrekaredir.

Yılbağ İnşaat Akçakoca projesinin geniş daireleri olan 4 oda 1 salon daireler dublekstir. Bu daireler brüt 193, net 183 metrekare kullanım alanına sahiptir. Geniş dairelerin fiyatları şu anda 2 milyon 600 binden başlamaktadır. Dairelerin fiyatları zaman içinde değişmektedir.

Konut projesi Yalı Mahallesi, İstanbul Caddesi, Akçakoca/ Düzce adresinde yer almaktadır. Güncel fiyatları öğrenmek için firma ile iletişime geçebilirsiniz. Bunun için 0 (380) 618 73 33, 0 (380) 618 73 34 ya da 0 (533) 931 96 81 numaralarını arayabilirsiniz. 

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız