Kategoriler
Proje Haberleri

Yıldırım Panorama satışları devam ediyor

Yıldırım Panorama projesi modern yapısı ve lüks yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Antalya’nın Alanya İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Yıldırım Mimari tarafından hayata geçirilmektedir. 3.444 metrekarelik alan üzerinde yer alan sitede 1 bok ve 65 adet ultra lüks yapıda daireler bulunmaktadır. Bu daireler 1 artı 1 ve 2 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

3.444 metrekarelik alan üzerinde yer alan sitede 1 bok ve 65 adet ultra lüks yapıda daireler bulunmaktadır. Bu daireler 1 artı 1 ve 2 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 1 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 61 metrekaredir. 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü ise brüt 85 metrekare ile 92 metrekare arasında değişmektedir. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde; açık yüzme havuzu, çocuk parkı, Türk hamamı, sauna, buhar odası, masaj odası, jakuzi ve relax odası bulunmaktadır. Ayrıca kapalı çocuk oyun alanı, fitness salonu, kafeterya, restaurant, kütüphane, langırt, bilardo ve masa tenisi bulunmaktadır. Bunun yanı sıra futbol, basketbol ve voleybol sahası, tenis kortu, bahçe satrancı, barbekü ve kamelya alanı mevcuttur.

Asansör, hidrofor, jeneratör, kablo TV, uydu ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir. Engelliye uygun araç park yeri ve rampa girişi bulunmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak klima kullanılmaktadır. Konutlar akıllı ev sistemi özelliğine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Mutfaklar Amerikan mutfak modeline sahiptir. Ayrıca banyoların içerisinde duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra parke zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Antre girişinde vestiyer mevcuttur. Işıklandırma olarak spot aydınlatmalar kullanılmıştır.

Yıldırım Panorama konumu hakkında

Proje, Antalya’nın Alanya İlçesi Avsallar Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bu konutlar doğal yaşam ile birlikte masmavi denizin muhteşem manzarasına sahiptir. Muhitinde alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Dolmuş, metro, minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Yıldırım Panorama fiyatları ne kadardır?

Yıldırım Panorama projesinde fiyatlar konut tipine göre ve bulunduğu konuma göre farklılık göstermektedir. Brüt 61 metrekare büyüklüğe sahip 1 artı 1 dairelerin fiyatı 790.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 85 ile 92 metrekare arasında olan 2 artı 1 dairelerin fiyatı 1.065.000 TL ile 1.295.000 TL arasında değişmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (242) 275 01 00 veya 0 (555) 008 18 18 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…