Kategoriler
Proje Haberleri

Yıldırım Royal Alanya satışları devam ediyor

Yıldırım Royal Alanya projesi modern mimari yapısı ve lüks yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Antalya’nın Alanya İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Yıldırım Mimari tarafından hayata geçirilmektedir. 8.303 metrekarelik alan üzerindeki site içerisinde 156 adet daire bulunmaktadır. Bu dairelerin 1 artı 1, 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan ara kat ve dubleks daire seçenekleri mevcuttur. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

8.303 metrekarelik alan üzerindeki site içerisinde 156 adet daire bulunmaktadır. Bu dairelerin 1 artı 1, 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan ara kat ve dubleks daire seçenekleri mevcuttur. Satışa sunulan 1 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 61 metrekaredir. Açık mutfaklı 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 88 metrekaredir. Kapalı mutfaklı 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 130 metrekaredir. Ayrıca 2 artı 1 dubleks dairelerin büyüklüğü brüt 95 metrekaredir. Açık mutfaklı 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 130 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dubleks dairelerin büyüklüğü brüt 150 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur.

Sosyal alanlar içerisinde; açık ve kapalı yüzme, Aquapark, buhar odası, masaj odası, relax odası, jakuzi, sauna ve buz şok odası bulunmaktadır. Ayrıca fitness, yürüyüş yolu, çocuk oyun parkı, kapalı çocuk oyun alanı, langırt, bilardo ve masa tenisi bulunmaktadır. Bunun yanı sıra kafeterya, restaurant, kütüphane, toplantı salonu, sinema salonu, futbol sahası, basketbol sahası ve voleybol sahası mevcuttur. Her blokta çift asansör, jeneratör, hidrofor, bahçıvan, barbekü ve kamelya alanı gibi birçok özelliğe sahiptir. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca ısıtma sistemi olarak klima kullanılmaktadır. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Işıklandırma olarak spot aydınlatmalar kullanılmıştır. Antre girişinde vestiyer yer almaktadır.

Yıldırım Royal Alanya nerede?

Proje, Antalya’nın Alanya İlçesi Avsallar Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Türkiye’nin en keyifli sahillerinden birisi olan İncekum plajına yürüyerek yalnızca 5 dakikalık bir mesafededir. Muhitinde alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Dolmuş, minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Yıldırım Royal Alanya fiyatları ne kadardır?

Yıldırım Royal Alanya projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Brüt 61 metrekare büyüklüğe sahip 1 artı 1 dairelerin fiyatları 1.261.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 88 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 1.687.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (242) 275 01 00 veya 0 (555) 008 18 18 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…