Kategoriler
Proje Haberleri

Yıldız Life Sakarya yıl sonunda teslim

Yıldız Life Sakarya projesi muhteşem konumdaki yaşam alanları ile yıl sonunda teslim edilecek. Projenin konumu Sakarya’nın Adapazarı İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Verdes İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Verdes İnşaat güvencesi ile tasarlanan proje yatay mimari konseptine sahiptir. Site içerisinde konumlanan projede 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler yer almaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 190 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü 137 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur. Ortak alan içerisinde çocuk oyun parkı ve oturma alanları bulunmaktadır. Asansör ve su deposu gibi birçok özelliğe sahiptir. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Ebeveyn banyosu, duşakabin ve Hilton lavabo gibi birçok özelliğe sahiptir. Bunun yanı sıra dairelerde parke zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

Yıldız Life Sakarya konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Sakarya’nın Adapazarı İlçesi Yağcılar Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Bahsi geçen proje şehir merkezine yakın konumdadır. Yakın çevresinde market, eğitim kurumları, sağlık kurumları ve cami yer almaktadır. Bununla birlikte dolmuş durakları yakın mesafededir.

Yıldız Life Sakarya projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 190 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 2.075.000 TL’den satışa sunulmuştur. Söz konusu projenin 2022 yılı sonunda teslim edilmesi planlanmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (532) 487 85 48 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…