Kategoriler
Proje Haberleri

Yıldız Rezidans İzmit satışları devam ediyor

Yıldız Rezidans İzmit’te gerçek bir rezidans hayatı sunmaktadır. KAV Konut A.Ş tarafından hayata geçirilen proje, daireler ve işyerlerinden oluşmaktadır. Zengin sosyal donatılara sahip olan projenin detayları ve daire özellikleri hakkında detaylar haberin devamındadır.

Proje detayları ve daire özellikleri

Yıldız Rezidans 4 ticari alan ve 64 konuttan oluşmaktadır. Bu konutlardan 40 tanesi 1+1, 24 tanesi 2+1 şeklinde tasarlanmaktadır. 1+1 dairelerde salon ve mutfak birleşik olarak yer almaktadır. Ek olarak banyo ve yatak odası bulunmaktadır. Dairelerin tiplerine göre ayrıca balkon ya da terası bulunan bir oda bir salon daireler vardır. Projede yer alan diğer daire tipi 2+1’lerde ek olarak bir tane daha yatak odası bulunmaktadır. Konumuna göre 2+1 daireler dubleks olarak da yer almaktadır. Binanın bodrum katı, sosyal donatı alanı olarak hazırlanmaktadır. Bu alanda fitness salonu, sauna ve giyinme odaları bulunmaktadır. Bodrum katın diğer yarısında ise 4 adet dükkan yer almaktadır.

Yıldız Rezidans 7/24 kamera sistemi ile korunmaktadır. Araçların park edilmesi için açık otopark alanı yer almaktadır. Kat çıkışları asansör ile yapılmaktadır. Her binada iki adet ayrı asansör yer almaktadır. Tam bir rezidans hayatı sunmak için detaylara yer verilen projede resepsyion-concierge hizmeti verilmektedir. Ayrıca çamaşır yıkama, ütüleme, kuru temizleme hizmetleri gibi ayrıcalıklar sunulmaktadır.

Yıldız Rezidans avantajları nelerdir

Proje konum olarak avantajlı ve ulaşımı kolay bir yerdedir. Rezidans Sapanca’ya 20 dakika, Sakarya’ya 30 dakika ve İstanbul’a sadece 60 dakika uzaklıktadır. Hem özel araç ile hem toplu taşıma araçları ile ulaşım kolaydır.

Yıldız Rezidans projesi müşterileri VIP KAV Galaxy Card ayrıcalıklarından faydalanmaktadır. KAV konut rezidans müşterilerine özel fırsatlarla dolu bu kart ile farklı çok sayıda özel hizmet almak mümkündür.

Dairelerin Aralık 2022 tarihinde teslim edilmesi planlanmaktadır. Daire satışlarında kişiye özel ödeme koşulları yer almaktadır. Projedeki 2+1 daireler 1.896.000 TL’den başlayan fiyatlar ile satılmaktadır. Daire büyüklükleri, tipleri ve tarihe göre bu fiyatta değişiklik olabilir. Fiyat değişiklikleri ve kişiye özel avantajlar için 444 90 41 numarasını arayabilirsiniz. Ayrıca firmanın sitesinden bilgi formu doldurup daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…