Kategoriler
Proje Haberleri Projeler

Yılka Smart yüzde 1,15 faizli satışlar devam ediyor

Yılka Smart, Kocaeli İzmit’te yer alan bir projedir. Proje Yılka İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Daire satışları devam eden projenin ilk etabı tamamlanmış durumda. Hemen teslim dairelerin özellikleri, büyüklükleri ve proje hakkında merak edilenler haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

Yılka Smart 54 daireden oluşan bir konut projesidir. Projede 2+1 ve 3+1 daireler bulunmaktadır. Dairelerin her birinde balkon bulunmaktadır. Balkonlar birbirini görmeyecek şekilde konumlandırılmıştır. Geniş olan bu balkonlarda hem yaz hem kış aylarında oturmak mümkündür. 2 oda 1 salon dairelerde bir adet ortak kullanım banyosu bulunmaktadır. Daha geniş dairelerde ise ortak banyo dışında ebeveyn banyosu vardır. Bazı dairelerde ebeveyn banyosuna ek olarak yatak odası içinde özel giyinme odası vardır. Dairelerin içleri özel tasarımlı iç kapılara sahiptir. Dış kapı ise çelik kapıdır. Konutlarda kiler, duş kabini, gömme dolap vardır. Mutfak kısmında ankastre set bulunmaktadır. Dairelerin ısınması için yerden ısıtma sistemleri bulunmaktadır. Ayrıca yaz aylarında serinlemek için klimalar da mevcuttur. Her oda için ayrı ısı ayarı özelliği vardır. Mutfak kısmında mutfak doğalgazı da mevcuttur.

Yılka Smart dairelerinin güvenliği için 7/24 güvenlik sistemleri mevcuttur. Katlar arasında iniş çıkış için asansör bulunmaktadır. Araç park etmek için açık otopark bulunmaktadır. Elektrik kesintiler için jeneratör, su kesintileri için su deposu ve hidrofor mevcuttur.

Yılka Smart sosyal donatıları ve dairelerin satışları

Projede hem açık hem kapalı yüzme havuzu bulunmaktadır. Kişisel bakım için sauna, Türk hamamı ve buhar odası vardır. Çocuklar için özel çocuk oyun parkı vardır. Projede engelli bireyler için özel yüzme havuzu da bulunmaktadır. Ayrıca engelliler için asansör, araç park yeri, merdiven, banyo, geniş koridor, mutfak ve giriş bulunmaktadır.

Yılka Smart daireleri krediye uygun olarak satılmaktadır. Dairelerin fiyatları büyüklüklerine göre değişmektedir. 2 oda 1 salon daireler 2 milyon 350 binden başlayan fiyatlar ile satılmaktadır. Dairelerin satışlarında uygun şartlarda takas imkanı sağlanmaktadır. Güncel daire fiyatları ve proje hakkında merak ettiklerinizi firma ile iletişime geçerek öğrenebilirsiniz. Bunun için 0 (542) 817 41 41 numarası bulunmaktadır.

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız