Kategoriler
Proje Haberleri

Yılmaz Rezidans Hatay satışları başladı

Yılmaz Rezidans Hatay projesi birinci sınıf malzeme kalitesi ve işçilik ile inşa edilmektedir. Projenin konumu Hatay’ın Hassa İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Yılmaz İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 1 artı 1, 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 1 artı 1, 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Satışa sunulan 1 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 80 ile 85 metrekare arasında değişmektedir. 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 100 ile 135 metrekare arasında değişmektedir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 145 ile 150 metrekare arasında değişmektedir. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık ve kapalı otopark alanı mevcuttur. Çift asansör, hidrofor, kablo TV, su deposu ve uydu gibi birçok özelliğe sahiptir. Bununla birlikte engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır.

Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Oturma odası ve salonda saray tavan süsleme mevcuttur. Yatak odalarında ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Işıklandırma olarak spot aydınlatmalar kullanılmıştır. Antre girişinde vestiyer yer almaktadır. Üstelik pencerelerde ısı cam ve ses izolasyonu en üst düzeyde olmaktadır.

Yılmaz Rezidans Hatay konumu hakkında

Proje, Hatay’ın Hassa İlçesi Derviş Paşa Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Söz konusu proje şehir merkezine yakın konumdadır. Üstelik bu konutlar doğa ve şehir manzarasına sahiptir. Muhitinde eğlence merkezi, market, üniversite ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Yılmaz Rezidans Hatay fiyatları ne kadardır?

Yılmaz Rezidans Hatay projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 80 ile 85 metrekare arasında olan 1 artı 1 dairelerin fiyatı 365.000 TL’den satışa sunulmuştur. Brüt 100 ile 135 metrekare arasında olan 2 artı 1 daireler 400.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 145 ile 150 metrekare arasında olan 3 artı 1 daireler 550.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (533) 320 57 24 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…