Kategoriler
Proje Haberleri

YNA İnşaat Borçka Evleri satışta

YNA İnşaat Borçka projesinde Artvin’de yer alan projelerden birisidir. Farklı büyüklükte çok sayıda dairenin bulunduğu proje YNA İnşaat Yatırım tarafından hayata geçirilmektedir. Satışları devam eden dairelerin fiyatları, büyüklükleri, özellikleri ve proje hakkında merak edilenler haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

YNA İnşaat Borçka projesinde değişik boyutlarda dubleks daireler bulunmaktadır. Bu dairelerin tamamında geniş balkon alanı bulunmaktadır. Balkonlarda hem yaz hem kış aylarında oturmak mümkündür. Tüm dairelerin dış kapıları çelik kapıdır. Mutfak ve salon ayrı ayrıdır. Mutfaklarda ankastre mutfak ile set üst ocak, fırın yer almaktadır. Özel tasarım birinci sınıf kalitede mutfak dolapları da hazır olarak bulunmaktadır. Dairelerin büyüklüklerine göre bir ya da iki adet banyo vardır. Tek banyolu dairelerde sadece ortak kullanım banyosu bulunmaktadır. İki adet banyo olan dairelerde ise ebeveyn banyosu vardır. Ebeveyn banyosu yatak odasının içinde ayrıca yer almaktadır. Bütün banyolarda cam duş kabini vardır. Buna ek olarak mutfak dolapları gibi kaliteli banyo dolapları da hazır bulunmaktadır. Dairelerin girişlerinde ise özel tasarımlı vestiyerler vardır.

YNA İnşaat Borçka projesinde merkezi ısıtma sistemi kullanılmaktadır. Daire içlerinde yukarı katlara çıkış için geniş merdivenler bulunmaktadır. Balkon kapıları tamamen camdır. Ayrıca pencere camları da geniştir. Bu nedenle günün her saatinde ev içi güneş ışığı almaktadır.

YNA İnşaat Borçka daireleri fiyatları

Projede farklı büyüklükte çok daire bulunmaktadır. Bu dairelerin fiyatları da büyüklüklerine göre değişmektedir. 2 oda 1 salon brüt 125, net 108 metrekare kullanım alanına sahip daireler şu anda 950 binden başlayan fiyatlar ile satılmaktadır. 3 oda 1 salon brüt 149, net 125 metrekare kullanım alanına sahip dubleksler 1 milyon 100 binden satılmaktadır. Ayrıca 5+2 brüt 330, net 280 metrekare dubleksler ise 2 milyon 50 binden başlayan fiyatlar ile satılmaktadır. Dairelerin fiyatları zaman içinde değişmektedir. Değişen fiyatları firmanın kendisinden öğrenebilirsiniz.

YNA İnşaat Borçka projesinde daireler banka kredisine uygun olarak satılmaktadır. Daireleri uzaktan görüntülü arama ile gezme imkanı bulunmaktadır. Daireler ve proje hakkında daha fazla bilgi almak için firma ile iletişime geçebilirsiniz. Bunun için 0 (466) 415 12 45 ve 0 (532) 251 36 32 numaraları bulunmaktadır. 

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız