Kategoriler
Proje Haberleri

YTM Diamond projesi Haziran 2023’te teslim

YTM Diamond projesi Tekirdağ’ın Süleymanpaşa İlçesi’nde ana cadde üzerinde lüks yazlık daireler sahiplerini bekliyor. Söz konusu proje Yatman İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Proje kapsamında her biri 3 katlı 2 blok yükselmektedir. Üstelik bu bloklarda 1 artı 1 ve 2 artı 1 normal daireler ile 3 artı 1 dubleks daire seçenekleri mevcuttur. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Yatman İnşaat güvencesi ile geliştirilen projede her biri 3 katlı 2 blok yükselmektedir. Söz konusu bloklarda toplam 30 adet daire yer almaktadır. Üstelik daireler 1 artı 1 ve 2 artı 1 normal daireler ile 3 artı 1 dubleks daire tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 1 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 55 ile 60 metrekaredir. Ayrıca 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 110 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde açık yüzme havuzu ve güneşlenme alanları bulunmaktadır. Asansör, hidrofor, su deposu ve merkezi uydu sistemi gibi birçok özelliğe sahiptir. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır.

Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Akıllı ev sistemi özelliği ile telefondan daire yönetimi sağlanmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi yer almaktadır. Ankastre mutfak seti, duşakabin, lake mutfak ve oda kapıları gibi pek çok özellik yer almaktadır. Her daire geniş balkonlara sahiptir. Üstelik led aydınlatmalı alçıpan tavan havuz sistemi kullanılmaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

YTM Diamond konumu hakkında

Proje, Tekirdağ’ın Süleymanpaşa İlçesi Topağaç Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Söz konusu proje hem yazlık hem de kışlık kullanıma uygundur. Üstelik denize ve plaja 100 metre mesafede yer almaktadır. Bununla birlikte eşsiz deniz, doğa ve şehir manzarasına sahiptir. Çevresinde marketler, alışveriş merkezi, eğitim kurumları ve sağlık kurumları yer almaktadır. Deniz otobüsü, dolmuş, minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

YTM Diamond fiyatları ne kadar?

YTM Diamond projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 55 ile 60 metrekare arasında olan 780.000 TL ile 845.000 TL arasında değişmektedir. Ayrıca brüt 110 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 1.450.000 TL’den satışa sunulmuştur. Projenin teslimi Haziran 2023 tarihinde yapılması planlanmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (532) 381 60 65 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…