Kategoriler
Proje Haberleri

Yücelen Ayazlı Evleri satışları başladı

Yücelen Ayazlı Evleri projesi özel lokasyonu, maksimum düzeyde özenli ve kaliteli yapısı ile sizleri bekliyor. Projenin konumu Düzce’nin Akçakoca İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Yücelen Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. 2.287 metrekarelik alan üzerine kurulu site içerisinde 20 adet daire ve 2 adet dükkan bulunmaktadır. Söz konusu daireler 1 artı 1 ve 2 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Ultra lüks mimari tasarıma sahip konut projesi, 2.287 metrekarelik alan üzerinde konumlandırılmıştır. Site içerisinde 20 adet daire ve 2 adet dükkan yer almaktadır. Üstelik bu daireler 1 artı 1 ve 2 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 1 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 60 metrekaredir. Ayrıca 1 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 50 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur. Site içerisinde 400 metrekarelik müstakil bahçe alanı, süs havuzu ve geniş peyzaj alanı yer almaktadır. Asansör, su deposu, merkezi uydu sistemi ve fiber internet altyapısı gibi birçok özelliğe sahiptir.

Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü intercom sistemi mevcuttur. Mutfaklar Amerikan mutfak modeline sahiptir. İçerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır. Işıklandırma olarak led ve spot aydınlatmalar kullanılmıştır. Dairelerde katlanır camlı kapalı balkonlar yer almaktadır.

Yücelen Ayazlı Evleri nerede yer alıyor?

Proje, Düzce’nin Akçakoca İlçesi Ayazlı Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Söz konusu proje şehir merkezine yakın konumdadır. Üstelik konutlar denize 50 metre uzaklıktadır. Çevresinde market, park, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Yücelen Ayazlı Evleri fiyatları ne kadardır?

Yücelen Ayazlı Evleri projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 60 metrekare büyüklüğe sahip 1 artı 1 dairelerin fiyatı 750.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 544 975 08 08 veya 0 530 948 59 08 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…