Kategoriler
Proje Haberleri

Yücesoy İndex Delux fiyatları

Mersin’in Mezitli ilçesinde, Yücesoy Yapı inşaat firması imzasıyla hayata geçirilen Yücesoy İndex Delux konut projesi, toplam 52 adet daireden meydana geliyor.

13 katlı olarak tasarlanan konut projesinde, sadece tek blok mevcut. Konut projesinde 2+1 tipte daireler yer alıyor. Projedeki dairelerin büyüklükleri ise 100 metrekare olarak tasarlandı.

Konut projesi, sahiplerine hemen teslim edilebilir durumda bulunuyor.

Yücesoy İndex Delux konut projesi fiyat listesi

Sadece 2+1 tipte dairelerin yer aldığı konut projesindeki daireler, 270 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcıya sunuluyor. Konut projesinde kişiye özel ödeme seçeneklerinden yararlanarak konut sahibi olabilmek mümkün.

Yücesoy İndex Delux konut projesi sosyal donatı olanakları

Konut projesinde çeşitli sosyal donatı olanakları bulunuyor. Projede açık otopark, kapalı otopark, oyun parkı gibi bazı sosyal donatı özellikleri mevcut.

Jeneratörü ve asansörü bulunan konut projesi, aile yaşamına uygun bir şekilde tasarlanıyor. Yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmış durumdaki konut projesi, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa ediliyor.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Yücesoy İndex Delux konut projesi, Yeni Mah. İsmet İnönü Bulv. Yücesoy Plaza Altı No: 71/A-C Mezitli / MERSİN adresinde yer alıyor. Konut projesi ile ilgili olan tüm detaylı bilgilere 0324 290 31 01 -02 -03 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün durumda bulunuyor.