Kategoriler
Proje Haberleri

Yüksekdağ Çamlıca satışları başladı

Yüksekdağ Çamlıca projesi İstanbul İli, Üsküdar İlçesi, Küçük Çamlıca Mahallesi’nde yer almaktadır. Söz konusu konut projesi Yüksekdağ Gayrimenkul Yatırım A.Ş. firması tarafından hayata geçirilmektedir. Konut projesinde satışlar başlamış durumdadır. Proje ile ilgili detaylar haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje özellikleri neler?

Çamlıca konut projesi 11 bin metrekare büyüklüğe sahip arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Yatay blokta toplam 9 adet konut bloğu yer almaktadır. Dokuz adet konut bloğunda ise toplam 36 adet mesken yer almaktadır. Deprem yönetmeliğine tamamen uygun olan Yüksekdağ Çamlıca konutları, oda sayıları itibarıyla da farklı taleplere hitap etmektedir.

Üsküdar konut projesinde iki farklı tip daire seçenekleri yer almaktadır. Daire detaylarına baktığımızda ise projede 4.5+1 ve 6.5+1 tip daire seçenekleri proje içerisinde yer almaktadır. Çamlıca konut projesinde yer alan dairelerin büyüklükleri ise 278 metrekare ile 410 metrekare arasında değişmektedir. Ayrıca toplam 36 adet farklı evden meydana gelen proje, güzel manzaralı teraslarıyla da dikkat çekmektedir.

Yüksekdağ Çamlıca projesinde şehir merkezinin fazla uzağında olmayan lüks ve konforlu daireler bulundurmaktadır. İstanbul Boğazı’nı rahatlıkla görmekte olan dairelerin içinde ankastre beyaz eşyalar mevcuttur. Bununla birlikte kapalı otopark, 7 / 24 aktif olan güvenlik kameraları ve güvenlik personeli de en yararlı özelliklerdendir. Proje tasarımı, spor yapmaktan keyif alanlar için de uygundur.

Konut projesi içerisinde ayrıca fitness salonu ve yürüyüş parkurları da yer almaktadır. Dolayısıyla konut sakinlerinin, başka spor salonlarına gitmekle uğraşmaksızın sportif faaliyetleri sürdürme fırsatı söz konusudur. Yüzde 100 kapasiteli jeneratör, VRF iklimlendirme ve yerden ısıtma sistemleri projede yer almaktadır. Ayrıca elektrikli şarj özellikli otopark gibi bir çok özellik daha projede yer almaktadır.

Zemin etüdü tamamlanmış olan bu dairelerin yeterince sağlam olmaları dışında, ısı ve ses yalıtımı da iyi durumdadır. Bundan dolayı hem yaz hem de kış mevsimlerinde enerji tasarrufunu en yüksek seviyeye çıkarmak mümkün olmaktadır. Bunların dışında, projedeki tüm daireler ebeveyn banyosuna sahiptir. Ayrıca dairelerde, ebeveynlere özel olan bir giyinme odası da vardır. Bu oda, giyim eşyalarının ve çeşitli aksesuarların saklanması için oldukça elverişlidir.

Yüksekdağ Çamlıca fiyatları ne kadar?

Söz konusu konut projesinde yer alan meskenleri fiyatları büyük önem taşımaktadır. Ancak söz konusu konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları henüz belli değildir. Bu konuda daha detaylı bilgi almak için 0216 328 27 27 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Proje nerede yer alıyor?

Konut projesi İstanbul İli, Üsküdar İlçesi, Küçük Çamlıca Mahallesi’nde yer almaktadır. Proje 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne, Capitol AVM’ye, Akasya AVM’ye yakın bir mesafede yer almaktadır. Ayrıca sahile 5 km, Avrasya Tüneli’ne 6 km, Kadıköy’e ise 7 km mesafededir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 444 9 540 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…