Kategoriler
Proje Haberleri

Yükselenpark Birkent satışları devam ediyor

Yükselenpark Birkent projesi geniş alanları ve konforlu yapısıyla sizleri bekliyor. Bursa Nilüfer’de bulunan proje Akyükselen İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. 98 adet konutun bulunduğu sitede, 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tipinden oluşan daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Modern mimarinin en güzel örneklerinden biri olan bu proje sizler için satışa sunulmaktadır. Ayrıca doğanın merkezinde hissedeceğiniz projenin yemyeşil bahçesinde keyifli vakitler geçireceksiniz. Bu ferah sitede 98 adet konut bulunmaktadır. Bu konutlar 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tipinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 165 metrekaredir. 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü ise brüt 209 metrekare olmaktadır. Sitede, 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Dairelerde ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca yerden ısıtma sistemi bulunmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık ve kapalı otopark alanı mevcuttur. Ayrıca çocuklar için oyun parkı, yürüyüş parkuru ve kamelya bulunmaktadır. 2 adet banyosu bulunan dairelerde duşakabin bulunmaktadır. Ayrıca yatak odalarında ebeveyn banyosu mevcuttur. Ankastre mutfak, set üstü ocak, vestiyer ve laminat zemin gibi birçok özellik yer almaktadır. Bunun yanı sıra engelliye uygun rampa bulunmaktadır. 

Yükselenpark Birkent konumu hakkında

Proje, Bursa’nın Nilüfer İlçesi Karaman Mahallesi’nde yer almaktadır. Merkezi konumuyla hayatın akışını ayaklarınıza getiren bu konutlar size doğa ile iç içe olmanın avantajını sağlamaktadır. Muhitte alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, park, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Ayrıca hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Bunun yanı sıra ulaşım olarak metro ve otobüs gibi toplu taşıma araçlarını kullanabilirsiniz.

Yükselenpark Birkent fiyatları ne kadar?

Yükselenpark Birkent projesinde fiyatlar konut tipine ve büyüklüğüne göre değişmektedir. Ayrıca daire fiyatları bulunduğu kata ve cepheye göre değişmektedir. Bu kapsamda satılık daire fiyatları 1 milyon 460 bin TL’den başlamaktadır.

Projede yer alan brüt 165 metrekare büyüklüğe sahip 2+1 tip dairelerin fiyatları 1 milyon 460 bin TL’den başlamaktadır.

Brüt 209 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 tip dairelerin fiyatları ise 1 milyon 755 bin TL’den başlamaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 444 89 16 veya 0 (549) 514 16 16 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…