Kategoriler
Proje Haberleri

Yükselenpark Hürriyet satışları devam ediyor

Yükselenpark Hürriyet lüks yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Bursa’nın Osmangazi İlçesi’nde yer almaktadır. Üstelik bu konutlar Akyükselen İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 25 adet iş yeri ve 260 adet daire bulunmaktadır. Bu dairelerin 2 artı 1’den 4 artı 1’e kadar normal daire seçenekleri bulunmaktadır. Ayrıca 4 artı 1, 5 artı 1 ve 6 artı 1 dubleks daire seçenekleri mevcuttur. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 25 adet iş yeri ve 260 adet daire bulunmaktadır. Bu dairelerin 2 artı 1’den 4 artı 1’e kadar normal daire seçenekleri bulunmaktadır. Ayrıca 4 artı 1, 5 artı 1 ve 6 artı 1 dubleks daire seçenekleri mevcuttur. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 151 metrekaredir. 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 217 metrekaredir. 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 261 metrekaredir. Ayrıca 5 artı 1 dubleks dairelerin büyüklüğü brüt 435 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ile çevre alanı sürekli izlenmektedir. Ayrıca güvenlik noktalarıyla giriş-çıkış kontrolleri yapılmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için her daireye kapalı otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde; kapalı fitness salonu, kafeterya, çocuk oyun parkları, kamelya ve açık yüzme havuzları gibi birçok sosyal alana sahiptir. Ayrıca asansör, hidrofor, jeneratör, kablo TV, su deposu, uydu ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Proje, birinci sınıf malzemeler kullanılarak inşa edilmiştir. Mutfak içerisinde ocak, fırın ve davlumbazdan oluşan üçlü ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Salonda klima yer almaktadır. Üstelik antre girişinde vestiyer mevcuttur.

Yükselenpark Hürriyet konumu hakkında

Proje, Bursa’nın Osmangazi İlçesi Adalet Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bu konutlar şehir merkezine yakın olup doğa, havuz, park, yeşil alan ve şehir manzarasına sahiptir. Muhitinde alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Metro ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Yükselenpark Hürriyet fiyatları ne kadardır?

Yükselenpark Hürriyet projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 151 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 1.045.000 TL’den satışa sunulmuştur. Brüt 217 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 1.290.000 TL ile 1.330.000 TL arasında değişmektedir. Ayrıca brüt 261 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 dairelerin fiyatı 1.620.000 TL’den satışa sunulmuştur. Brüt 435 metrekare büyüklüğe sahip 5 artı 1 dubleks dairelerin fiyatı ise 2.020.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 444 89 16 veya 0 (549) 818 66 84 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…