Kategoriler
Proje Haberleri

Yükselenpark Nilüfer daire tipleri

Bursa’nın Nilüfer ilçesinde, Akyükselen İnşaat şirketi tarafından inşa edilen Yükselenpark Nilüfer konut projesi, toplam 138 adet daireden oluşuyor.

Bir kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçirilen projede, toplam 4 konut bloğu bulunuyor. Projede 2+1 tipte, 3+1 tipte ve 4+1 tipte konut seçenekleri yer alıyor. Projede dubleks daireler de var.

Projedeki 2+1’ler 139 metrekare, 3+1’ler 147 metrekare, 3+1 dubleksler 156 metrekare, 4+1’ler 274 metrekare büyüklüklere sahip durumda bulunuyor.

Yüzde 65’i satılan projenin Aralık 2019 tarihinde sahiplerine teslim edileceği öngörülüyor.

Yükselenpark Nilüfer konut projesi ödeme seçenekleri

Konut projesindeki 2+1 tipteki daireler 395 bin TL’den, 3+1 tipteki daireler 405 bin TL ila 595 bin TL arasında ve 4+1 tipteki daireler ise 615 bin TL ila 845 bin TL arasında fiyatlarla satışa çıkarıldı.

Projede inşaat şirketi bünyesinde yüzde 25 peşinat vererek 60 aya kadar vade yapılabiliyor.

Yükselenpark Nilüfer konut projesi sosyal donatı özellikleri

Konut projesinde çok sayıda sosyal donatı özelliği yer alıyor. Projede çocuk oyun alanları, fitness merkezi, güvenlik, kameralı güvenlik, kapalı otopark ve yürüyüş parkuru gibi çeşitli sosyal donatı olanakları yer alıyor.

Asansörlü konut projesi, akıllı ev sistemleriyle donatılmış durumda. Şık ve modern tasarımlı olan projede, balkon da mevcut. Proje, aile yaşamına uygun olarak hayata geçiriliyor.

Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun olarak hayata geçirilen konut projesinde, yapı denetimi ve zemin etüdü de yapılmış durumda.

Konut projesinin konumu neresi?

Konut projesi, merkezi bir noktada hayata geçiriliyor. Bir kentsel dönüşüm projesi olarak tasarlanan proje; toplu taşıma olanaklarına, okul ve sağlık merkezlerine yakın bir yerde. Konut projesi, Podyumpark’ın da hemen yan tarafında inşa ediliyor.

Yükselenpark Nilüfer konut projesi, Cumhuriyet Mah. Kırkpınar Sok. Nilüfer/Bursa adresinde yükseliyor.

Konut projesi hakkındaki bütün detaylı bilgilere 444 89 16 numaralı telefonu arayıp ulaşabilmek mümkün durumda bulunuyor.