Kategoriler
Proje Haberleri

Yükseller Villa satışları devam ediyor

Yükseller Villa projesi İstanbul Tuzla’da yer almaktadır. Proje Yükseller İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Satışları devam eden villalar hakkında merak edilenler, büyüklükleri ve satışta olan villaların fiyatlarını haberin devamında bulabilirsiniz.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

Yükseller Villa projesi geniş ve lüks villalardan oluşmaktadır. Villalar akıllı ev sistemleri ile donatılmıştır. Bu sistem sayesinde uzaktan da evin güvenliği ile ilgili işlem yapılmaktadır. Ayrıca elektrik sistemleri de akıllı ev sistemleri ile entegre şekilde hazırlanmaktadır. Konutlar 7 oda 1 salon olarak tasarlanmaktadır. Konutlarda 4 adet banyo vardır. Ebeveyn yatak odası içinde hem ebeveyn banyosu hem de giyinme odası bulunmaktadır. Daire içi özel tasarımlı iç kapılar ile donatılmıştır. Dış kapılar ise çelik kapıdır. Konutlarda kışın yerden ısıtma sistemleri kullanılmaktadır. Yazın serinlemek isteyenler klima kullanmaktadır. Villalarda veranda ve yardımcı odaları da mevcuttur.

Yükseller Villa projesinde araç park etmek için hem açık hem kapalı otopark bulunmaktadır. Her villada özel olarak 2 araçlık kapalı otopark alanı vardır. Elektrik kesintileri için jeneratör, su kesintileri için su deposu vardır. Projede sosyal donatılar da fazladır. Hamam, sauna, spor alanı ve açık yüzme havuzu bu donatılardan bazılarıdır.

Yükseller Villa projesi konumu ve satışları

Proje merkezi bir konumda bulunmaktadır. Çoğu önemli yere yürüme mesafesindedir. Alıveriş merkezi, market, manav, hastane, eczane, sağlık ocağı, semt pazarı, okul ve camiye yakın mesafededir. Projeden daha uzak bölgelere ulaşım için hem özel araç hem toplu taşıma araçları kullanılmaktadır. Toplu taşıma araçları için dolmuş, minibüs, tren istasyonu ve marmaray kullanılmaktadır.

Yükseller Villa projesinde 7 oda 1 salon villalar vardır. Villaların brüt kullanım alanı 420 metrekaredir. Net kullanım alanı ise 320 metrekaredir. Bu villalar şu anda 25 milyondan başlayan fiyatlar ile satılmaktadır. Villaların fiyatları zaman içinde değişmektedir. Güncel fiyatlar ve ödeme koşulları için firma ile iletişime geçebilirsiniz. Bunun için 0 (216) 447 01 02 ve 0 (552) 713 34 01 numaraları bulunmaktadır. Bu numaralardan istediğiniz bilgileri alabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız