Kategoriler
Proje Haberleri

Yunuseli Selam Tower satışları başladı

Yunuseli Selam Tower projesi çağın ötesinde bir mimari tasarıma sahiptir. Projenin konumu Bursa’nın Osmangazi İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Murat Özer İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde tek blok ve 60 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Murat Özer İnşaat güvencesi ile yükselen site içerisinde tek blok ve 60 adet lüks daire yer almaktadır. Söz konusu daireler 3 artı 1 konut tiplerine sahiptir. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 158 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü 129 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde; fitness salonu, kapalı yüzme havuzu, Türk hamamı, sauna, çocuk oyun parkı, spor alanları ve yeşillikler içinde bir peyzaj alanı bulunmaktadır. Asansör, hidrofor, jeneratör, kablo TV, su deposu, uydu ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Banyoların içerisinde duşakabin yer almaktadır. Antre girişinde vestiyer yer almaktadır.

Yunuseli Selam Tower konumu hakkında

Proje, Bursa’nın Osmangazi İlçesi’nde bölgenin hızla gelişen lokasyonu Yunuseli Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Söz konusu proje şehir merkezine yakın konumdadır. Bununla birlikte okul, hastane, alışveriş merkezi ve bağlantı yollarına oldukça yakın konumda yer almaktadır.

Yunuseli Selam Tower fiyatları ne kadardır?

Yunuseli Selam Tower projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 158 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 2.000.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (224) 243 09 13 veya 0 (543) 649 39 49 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…