Kategoriler
Emlak Haberleri

Yuvam Bahçeşehir Evleri kura çekilişleri 11.00’de başlayacak

Yuvam Bahçeşehir Evleri projesindeki kura çekilişinin ilki, bugün saat 11.00’de başlayacak. İki gün sürecek çekiliş, projenin sosyal medya hesaplarından canlı olarak yayımlanacak. Avrupa Yakası’nda yükselecek proje, Başakşehir Belediyesi ve Akar Grup’un iş birliğiyle yaşama kazandırılacak.

Üç yıl sonra teslimlerine başlanacağı belirtilen proje, 22 bin metrekare büyüklüğündeki peyzaj alanına, 5 bin metrekarelik doğal koru alanına sahip durumda. Kura başvurularının sona erdiği projede, 752 adet konut, 16 adet mağaza bulunuyor.

Göl manzarasının eşlik ettiği projenin açık ve kapalı otoparkları da mevcut durumda.

Yuvam Bahçeşehir Evleri daire büyüklükleri

İstanbul’un Avrupa Yakası’na konumlandırılan projedeki iki odalı ve bir salonlu (A ve B tipleri) daireler brüt 95 metrekare büyüklüğünde. Salonla mutfak arasında duvarın bulunmadığı açık mutfaklı da denilen daire tipleri ise iki odalı ve bir salonlularda brüt 75 metrekare değerinde.

Her daire tipinde birer balkon varken açık mutfaklı 2+1 daire tipinde balkon bulunmuyor.

Projedeki 3+1 daire tipleri

Bahçeşehir 2. Kısım Mahallesi’nde yer alan Yuvam Bahçeşehir Evleri projesindeki üç odalı ve bir salonlu (A ve B) tipleri, brüt 125 metrekare büyüklüğe sahip durumda.

Esenkent Bahçeşehir Yolu Caddesi’nde yükselen projedeki konutlar, 344 bin 250 liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Satın alımlarda daire fiyatının yüzde 5’i oranında peşinat isteniyor.

Yuvam Bahçeşehir Evleri sosyal donatılar

Büyük yeşil alanlara sahip projedeki site alanının içinde açık oturma alanları ve masalar bulunuyor. Mağazaların yanı sıra spor salonu da projedeki yerini alıyor. Ayrıca, çocuk oyun alanları, çok amaçlı spor alanları ve yürüyüş alanları da projenin içeriğini oluşturuyor.

Alışveriş merkezlerini, camileri, eğitim kurumlarını üniversiteleri ve hastaneleri çevresine alan proje; TEM otoyoluna çok yakın mesafede bulunuyor.

Projenin satış ofisi

Projenin satış ofisi: Bahçeşehir 2. Kısım Mahallesi Esenkent Bahçeşehir Yolu Caddesi (Pazartürk Caddesi Kesişimi), Başakşehir / İstanbul

Telefon: 444 88 40

Taşınmaz Haber

Yuvam Bahçeşehir Evleri başvuru süresinde rekor sayı elde etti